A/ZDatumLocatie

Vacature: Stagiair (online-)marketing en publiciteit

Holland Dance Festival haalt van over de hele wereld dans naar Nederland. Al dertig jaar lang! Het festival presenteert gezelschappen en danskunstenaars die anders niet te zien zijn in ons land.  Stuk voor stuk primeurs, waarin de komende editie negentien landen zijn vertegenwoordigd. Verrassende locatieprojecten, grootschalige producties en intieme voorstellingen wisselen elkaar af in een programma dat het beste toont wat de hedendaagse dans wereldwijd te bieden heeft. Den Haag is het kloppende hart van het festival, met daarnaast de steden Delft, Rotterdam en Amsterdam aan zijn zijde. In de voorbereiding naar de 16e editie zoekt Holland Dance Festival versterking een stagiair op de afdeling marketing.

De marketingafdeling van het festival is verantwoordelijk voor de positionering en branding van het festival. Als stagiair draai je mee in de voorbereidingen voor de nieuwe editie van het festival. Je houdt je onder andere bezig met het opzetten en uitvoeren van marketing en publiciteitsactiviteiten die de zichtbaarheid van het festival vergroten en nieuw publiek bereiken. Ook beschik je over een vlotte pen en heb je affiniteit met social media.

Functie-inhoud

  • Opzetten en uitvoeren van marketing en publiciteitsactiviteiten die de zichtbaarheid van het festival vergroten en nieuw publiek bereiken.
  • Schrijven en creëren van content voor online kanalen: website en social media.
  • Bijhouden binnenkomende persartikelen en de fysieke perswand op locatie gedurende het festival.
  • Ontwikkelen en distribueren van dagprogramma’s voor deelnemende theaters.

Wij vragen
Een enthousiaste stagiair die van aanpakken weet en samen met ons het festival tot een groot succes wil maken. Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur de Engelse taal. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent minimaal zes maanden beschikbaar. Relevante opleiding op HBO/WO niveau; richting Marketing of Communicatie (vereiste).

Wij bieden
De kans mee te draaien in een hecht team en een kijkje achter de schermen bij het grootste internationale dansfestival van Nederland. Voor je stage ontvang je een stagevergoeding.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief met CV naar Holland Dance Festival, t.a.v. Cecile Stulemeijer via cecile@holland-dance.com. Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Roel Funcken via 070-21 70 555.