A/ZDatumLocatie

Workshop | Dansmix break, hiphop en meer | Jakob Witte & Melanie Wirz

Data & Tickets

Workshop | Dansmix break, hiphop en meer | Jakob Witte & Melanie Wirz

“Combineer en maak je eigen choreografie”

Dans voor iedereen. Dat is waar het Holland Dance Festival voor staat. Het is dan ook om die reden dat we tijdens deze zestiende festivaleditie workshops voor kinderen organiseren als toevoeging op het normale voorstellings- en workshopprogramma voor volwassenen. Laat u verrassen door de wereld van dans. Doe mee aan één van de Ouder & Kind workshops en ga samen met uw kind het dansavontuur aan, of schrijf uw kind in voor één van de andere workshops die gebaseerd zijn op één van de voorstellingen uit het festival.

Over de workshop
Tijdens de workshop Dansmix break, hiphop en meer maak je kennis met de werkwijze van de dansers van danscollectief 155. Dit collectief maakt theatervoorstellingen door dans, video en komedie op een unieke wijze te combineren. Jakob Witte en Melanie Wirz van 155 laten je kennismaken met verschillende dansstijlen en laten je voorbij je eigen grenzen kijken (want er is vaak meer mogelijk dan je denkt!).

Tijdens de workshop worden verschillende dansstijlen met elkaar gecombineerd: breakdance, hiphop, house, vogue, modern, hakken en twerken… de mogelijkheden zijn eindeloos! Er wordt klassikaal gewerkt, maar er is ook ruimte voor freestylen.

Datum: zo 11 februari 2018
Tijd: 10:30 – 12:00 uur
Locatie: Korzo theater, Den Haag
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Voertaal: Nederlands
Docent: Jakob Witte (danscollectief 155), Melanie Wirz (danscollectief 155)

Data & Tickets

Datum Begintijd Locatie Cursusinformatie Bestellen
11 februari 2018 10:30 Korzo theater, Den Haag Bestel Tickets