fbpx
A/ZDatumLocatie

Algemene Voorwaarden – Participatie

Algemeen

 1. Deze Algemene Voorwaarden hebben betrekking op de activiteiten van Stichting Holland Dance Festival, hierna te noemen Holland Dance Festival, op het gebied van participatie en amateurkunst in de vorm van lessen, workshops en audities.
 2. Holland Dance Festival heeft expertise op het gebied van dans en staat garant voor een inhoudelijk kwalitatief goed programma.

Annuleringsvoorwaarden

 1. Bij annulering van deelname aan lessen of workshop(s) door de deelnemer brengt Holland Dance Festival op basis van onderstaande voorwaarden een percentage van het overeengekomen bedrag in rekening:
 2. Annulering binnen 3 weken voor aanvang van de lessen of workshop(s) is niet mogelijk, het totaalbedrag voor deelname kan niet worden gerestitueerd.
 3. Bij annulering tussen de 6 en 3 weken voor aanvang van de lessen of workshop(s) wordt 50% van het totaalbedrag voor deelname gerestitueerd.
 4. Bij annulering tot 6 weken voor aanvang van de lessen of workshop(s) wordt 15% administratiekosten van het totaalbedrag voor deelname in mindering gebracht van het te restitueren bedrag.
 5. Annulering door deelnemer dient te geschieden door een ondertekende brief of e-mail.
 6. Bij minder dan 12 deelnemers kunnen lessen of workshops(s) geannuleerd worden. Als dat het geval is, ontvangen reeds ingeschreven deelnemers het totaalbedrag voor deelname terug of kunnen zij in overleg een andere activiteit/les kiezen uit het aanbod van Holland Dance Festival.
 7. Indien Holland Dance Festival door onvoorziene omstandigheden (bijvoorbeeld ziekte van docenten) onderdelen van het samengestelde programma annuleert, wordt een passende alternatieve activiteit en/of een inhaalmoment gekozen.
 8. Voor audities gelden geen restitutiemogelijkheden.

Vergoeding en betaling

 1. Betaling van de lessen/ workshops vindt plaats via I-deal of creditcard via de reserveringsprocedure op de website van Holland Dance Festival.
 2. Indien deelnemer een btw-factuur als betalingsbewijs wenst te ontvangen, dient een verzoek te worden gestuurd per e-mail aan Holland Dance Festival. Het betalingsbewijs wordt de deelnemer per e-mail toegestuurd.
 3. Indien een deelnemer niet heeft betaald voor aanvang van de eerste les, worden er administratiekosten in rekening gebracht ter hoogte van € 5,- en vervalt de mogelijke korting.

Ooievaarspas

 1. Bezitters van een geldige Ooievaarspas kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan lessen en workshops. De specifieke voorwaarden en kortingsprijzen worden per cursus vermeld op de website van Holland Dance Festival.
 2. Ooievaarspas-korting wordt alleen verleend na het digitaal uitlezen van de Ooievaarspas op de leslocatie.

Aansprakelijkheid/vrijwaring

 1. Holland Dance Festival wordt op voorhand op de hoogte gebracht van eventuele relevante medische problemen van de deelnemer aan lessen of workshops.
 2. Holland Dance Festival is niet aansprakelijk voor opgelopen blessures, opgelopen letsel of ongevallen tijdens lessen of workshops.
 3. Tevens is Holland Dance Festival niet aansprakelijk voor diefstal en/of zoek raken van persoonlijke eigendommen.

Foto, film en publicatie

 1. De deelnemer geeft Holland Dance Festival bij inschrijving automatisch toestemming dat er foto- of filmopnames kunnen worden gemaakt ten tijden van de lessen of workshops. De foto’s en filmopnames kunnen worden gebruikt voor het archief van Holland Dance Festival en publicaties voor promotionele doeleinden.
 2. Indien de deelnemer geen toestemming voor (externe) publicatie verleend, wordt dat vóóraf schriftelijk gemeld aan Holland Dance Festival.