fbpx
A/ZDatumLocatie

Audities | Good [old] Times Productie 21/22

Wil jij meedansen met de Good [old] Times tijdens het Holland Dance Festival?

Op 19 september 2021 is de auditie voor de nieuwe Good [old] Times Productie. Topchoreografen Thom Stuart & Rinus Sprong zijn op zoek naar fanatieke 55+-ers die graag op het podium willen dansen tijdens het festival.

Schrijf jezelf in via het formulier onderaan deze pagina.

Good [old] Times Productie | Tableau de la Troupe

In Tableau de la Troupe volgen we een aantal oudere dansers in een backstage setting. In de kleedkamer, waar de groep zich opmaakt voor een nieuwe voorstelling, komen het geleefde verleden alsmede de dromen voor de toekomst ter sprake.

Sommigen kijken terug op een glansrijke carrière, een aantal denken met weemoed terug aan de gemiste kansen en nooit vervulde dromen. Maar behalve het ophalen van herinneringen, moet de groep zich vooral klaarmaken voor het aanstaande optreden.

Want wat niet is kan nog komen! Denk aan Lotti Huber, die pas na haar 80e aan een glansrijke carrière als actrice begon en op haar 87e debuteerde als schrijfster met het boek: “Diese Zitrone hat noch viel Saft!”.

Muziek is de leidraad in Tableau de la Troupe, en dan in het bijzonder Het Lied. Via klassieke composities en songs van o.a. Nina Hagen, Bette Midler en Hildegard Knef herleven de dansers hun verleden en krijgen hun dromen concrete vorm. Laat u meeslepen in deze sprankelende voorstelling waarin dromen toch nog werkelijkheid worden.

Deze productie gaat begin februari in première tijdens het Holland Dance Festival 2022.

 

Auditie

Zondag 19 september 2021 | 14:00 – 16:00 uur

Auditiebijdrage

Geen kosten aan verbonden

Deelnemersbijdrage

50 euro voor het traject, 25 euro met Ooievaarspas

Repetities

  • 19 t/m 22 oktober | 14:00 – 18:30 uur
  • 7, 14, 21, 28 november en 5, 12 december | 10:00 – 14:00 uur
  • 8, 9, 14, 16, 21, 23, 28, 30 januari | 11:00 – 17:00 uur

Voor vragen; neem contact op met Yvonne Schellekens via yvonne@holland-dance.com

Rinus Sprong & Thom Stuart

Rinus Sprong & Thom Stuart

Choreografen Thom Stuart & Rinus Sprong van het Haagse dansgezelschap De Dutch Don’t Dance Division hebben een rijke staat van dienst. Beiden hebben veel ervaring in het maken van producties met zeer uiteenlopende groepen dansers. Ook werken zij al ruim 15 jaar met oudere dansers in verschillende producties zoals de Senior Course en de jaarlijkse winterproducties. Holland Dance Festival en De Dutch Don’t Dance Division hebben een langdurige relatie als partners in het Haagse dansveld. Als co-producent is Holland Dance Festival jaarlijks betrokken bij de winterproductie, maar ook grootschalige publieksevenementen als de Dance Massive, De Dansparade en educatieve projecten zoals #Pest en Grenzeloos stonden de afgelopen jaren in het teken van deze krachtenbundeling.

De expressieve, energieke bewegingstaal van dit duo komt uitermate goed tot zijn recht in deze nieuwe productie voor het Holland Dance Festival 2022.

Audities | Good [old] Times Productie 21/22