A/ZDatumLocatie

Beauty and the Beast | Malandain Ballet Biarritz

Beauty and the Beast | Malandain Ballet Biarritz

“His play is extraordinarily beautiful, with a myriad of choreographic innovations truly making him France’s leading choreographer”

‘Klassiek ballet met een eigentijdse expressie.’ Zo kan het werk van Thierry Malandain – volgens critici Frankrijks topchoreograaf – omschreven worden. De esthetiek die hij creëert is tijdloos, en dat moet ook wel wanneer je met een van ’s werelds (dankzij Disney) beroemdste volksverhalen, Beauty and the Beast aan de slag durft te gaan. Malandains interpretatie is een werk voor 22 dansers vol innovatieve en elegante dans, gedreven door het innerlijke dualisme van het beest.

Holland Dance Festival
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van het Holland Dance Festival. Al dertig jaar lang presenteren wij gezelschappen en danskunstenaars die anders niet te zien zijn in ons land. In een steeds weer buitengewoon veelzijdig programma krijgt u de kans om de top van de internationale dans van dichtbij te bewonderen. U vindt hier vier voorstellingen die wij speciaal voor u en uw leerlingen hebben geselecteerd. Mocht u een andere voorstelling uit het festival willen bezoeken, kijk dan op www.holland-dance.com/voorstellingen. Neem voor reservering contact op met Judith van Hemert.

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Vr. 02 februari 2018 Vr. 02 februari 2018 20:30 Zuiderstrandtheater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden