fbpx
A/ZDatumLocatie

DanceID | Sally Dansgezelschap Maastricht

DanceID | Sally Dansgezelschap Maastricht

“Het vervolg van SALLY’s succesvolle concept 'Dansparels'”

Dance ID staat voor ‘dance idea’, voor als je geen idee hebt van wat je nou van dans moet vinden. Maar, Dance ID staat ook voor het vinden van je eigen ‘dansidentiteit’. Deze nieuwe voorstelling van SALLY brengt spannende en vurige dans. Intens en dicht op de huid van het publiek. Veilig op je stoel wegkruipen is er niet meer bij.

 

 

Dance ID laat jongeren op een actieve manier en met al hun zintuigen dans ervaren. De jongeren worden meegenomen naar een wereld van dans kijken, denken en doen. Ze worden uitgedaagd om betekenis te geven aan abstractie, kritisch te kijken en denken, en vol zelfvertrouwen andere meningen te respecteren. De dansers van SALLY en de workshopdocent helpen het jonge publiek op weg bij deze totaal nieuwe ervaring, die hen leert om dans en elkaar op een andere manier te beleven. Tegelijk gaan zij op zoek naar hun eigen dansidentiteit. Deze interactieve voorstelling opent zo inzichten die anders verborgen zouden blijven.

Dance ID is een vervolg van SALLY’s succesvolle concept Dansparels en geschikt voor de onder- en bovenbouw van het voortgezet onderwijs.

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
Di. 01 October 2019 10:00 Op School Helaas, deze datum ligt in het verleden