A/ZDatumLocatie

De Zaak Carmen | Lonneke van Leth Producties

De Zaak Carmen | Lonneke van Leth Producties

“Een spannende dansthriller”

Na de succesvolle première vorig jaar presenteert de Haagse choreografe Lonneke van Leth opnieuw De Zaak Carmen, een spannende dansthriller gebaseerd op Bizet’s beroemde opera. Met 37 dansers op het toneel en acteur Hugo Maerten nemen we u mee in deze indrukwekkende en rauwe voorstelling. Een absolute must see!

Lonneke van Leth is in 2001 als jong dans en choreografie talent neergestreken in Den Haag, heeft eerst met het Korzo theater gewerkt. Vanaf 2005 was ze aan Theater aan het Spui verbonden en in 2009 is ze haar eigen stichting begonnen. Inmiddels heeft Lonneke van Leth Producties al vele dansvoorstellingen gerealiseerd. Kenmerken voor haar voorstellingen is het verhalende, creatieve en interdisciplinaire.

Lonneke van Leth maakt verhalende en beeldende dansvoorstellingen. Met haar humor en treffende muziekkeuzes enthousiasmeert zij jong en oud, kenner en leek voor moderne dans. Van Leth laat aan haar publiek zien dat dans niet ingewikkeld is maar juist leuk én tegelijkertijd een boodschap kan hebben. Van Leth leert volwassenen en kinderen te genieten van dans.

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Do. 18 oktober 2018 Do. 18 oktober 2018 20:00 Zuiderstrandtheater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden