fbpx
A/ZDatumLocatie

PaPieR | Dadodans, Gaia Gonnelli

DaDoDans, Papier

PaPieR | Dadodans, Gaia Gonnelli

“”

Een wolk, een berg, een vlieger, een wipkip en een hoed… van papier? Jaaaa! Drie dansers gaan op reis door een landschap van papier. Ze dansen, kruipen, sluipen, spelen… Het papier wappert als ze rennen, scheurt als ze er doorheen lopen, krimpt als ze erin knijpen… Werelden ontstaan en worden verfrommeld, telkens opnieuw. In deze wereld van papier blijkt wat sterk is, kwetsbaar te zijn, en wat kwetsbaar is, eigenlijk heel sterk… Hier delen de dansers hun dromen, angsten, vreugde en kwetsbaarheid. Wederom gebruikt Gaia Gonnelli schijnbaar eenvoudig materiaal om de verbeelding van jonge kinderen te prikkelen.

Na het succes van ‘Kleur (2+)’,’Ondersteboven (2+)’ en ‘Kokers’ duikt Gaia Gonnelli opnieuw de studio in om een spannende en prikkelende voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar te creëren. In haar werk combineert zij dans met andere kunstdisciplines. ‘PaPieR’ is de vierde voorstelling van Gaia Gonnelli voor de allerkleinsten. Wederom werkt zij samen met Wiebe Gotink, die ook de muziek voor Kleur en Ondersteboven componeerde. Zijn fascinatie betreft vooral de versmelting van dans en muziek en de onuitputtelijke mogelijkheden om hiermee te spelen.

 

Combineer het voorstellingsbezoek met een Workshop

Holland Dance Festival werkt vanuit de See, Do, Reflect en Experience aanpak. Zien, doen, reflecteren en ervaren zijn belangrijke elementen in de samenstelling van uw dansprogramma. Holland Dance Festival biedt workshops aan in alle dansdisciplines: klassiek ballet, moderne dans, breakdance, free running, bollywood en streetdance. Bij geen van de workshops is danservaring vereist, waardoor altijd iedereen mee kan doen.

Lees meer

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
Woe. 01 januari 2020 11:00 Op School Helaas, deze datum ligt in het verleden