fbpx
A/ZDatumLocatie

Lepeltje Lepeltje | De Dansers

Lepeltje Lepeltje | De Dansers

““The knack of flying is learning how to throw yourself at the ground and miss.” – Douglas Adams, Hitchhikers Guide To The Galaxy”

Durf jij je in iemands armen te laten vallen? Samen te springen en niet nadenken over waar je neerkomt? Al je vrienden bij elkaar te verzamelen en als één grote kluit armen en benen door te kamer te koprollen? Of wil je liever in iemands knusse omhelzing in slaap vallen? In Lepeltje Lepeltje kan dat allemaal. De hele vloer ligt vol matrassen, dus je hoeft niet op te passen. Een stel dansers en muzikanten gaan samen aan de slag, op zoek naar dat ene magische moment dat je voelt dat je zweeft. Een kleuter-dansconcert vol energie, acrobatische dans en dromerige muziek die gaat over vrijheid, geborgenheid en durf.

Lepeltje Lepeltje is na Pokon het tweede kleuter-dansconcert. Met speelse energie, indrukwekkend acrobatische dans en dromerige muziek maken De Dansers een voorstelling die gaat over vrijheid, geborgenheid en durf. Een hypnotiserende, komische en uiterst aanstekelijke compositie van 1000x vallen, optillen, gooien, vangen, struikelen, over de kop gaan… en als het lukt, misschien zelfs een keertje vliegen.

COH-leerlijn discipline: Dans, Muziek
COH-leerlijn thema: Utopie

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
Woe. 01 januari 2020 10:00 Helaas, deze datum ligt in het verleden