A/ZDatumLocatie

PEST | De Dutch Don’t Dance Division & Holland Dance

PEST | De Dutch Don’t Dance Division & Holland Dance

“Ben jij wel eens gepest?”

Choreograaf Thom Stuart (De Dutch Don’t Dance Division) werd vroeger gepest, en niet zo’n beetje ook. In zijn geval werd hij te pakken genomen omdat hij balletlessen volgde. Pesten is van alle tijden en daarom besloten Stuart en Holland Dance om over dit actuele onderwerp een dansvoorstelling te maken. De jonge talenten van De Dutch Junior Dance Division (18-22 jaar) dansen het confronterende PEST.

De voorstelling levert gespreksstof voor het nagesprek tussen de dansers en uw leerlingen. Vervolgens gaan de leerlingen in groepsverband tijdens een workshop met de dansers aan de slag om zelf te bewegen. De workshop is onder andere gebaseerd op (vereenvoudigde) bewegingen en muziek uit de voorstelling en oefeningen waarin vertrouwen en samenwerken centraal staan.

Meer dan 1200 leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs zagen PEST de afgelopen seizoenen al. De vraag om de voorstelling weer aan te bieden bleek zo groot dat Holland Dance en De Dutch Don’t Dance Division hebben besloten de voorstelling en het bijbehorende educatietraject weer naar scholen te brengen. In een vernieuwde versie is PEST dus weer te boeken voor schooljaar 2017 / 2018!

Ruimtes in de gymzaal of aula én klaslokalen
Speelvlak 6×10 meter, dit is exclusief de ruimte voor de plek waar de leerlingen kunnen zitten.

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Do. 12 oktober 2017 Di. 01 mei 2018 10:00 De Einder, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
Di. 26 september 2017 Vr. 01 juni 2018 10:00 DevelstijnCollege, Zwijndrecht Helaas, deze datum ligt in het verleden