fbpx
A/ZDatumLocatie

Holland Dance Festival Ambassadeur

Ambassadeurs zijn onmisbaar voor het Holland Dance Festival. Dankzij hun bijdrage kunnen wij meer doen. Daarom krijg je als ambassadeur ook een streepje voor. Met uw gift kunnen wij blijven doen waar we goed in zijn: onvergetelijke danservaringen bieden aan iedereen in onze samenleving. Word daarom Ambassadeur van het Holland Dance Festival en geniet van exclusieve voordelen!

Word daarom Ambassadeur van het Holland Dance Festival en geniet van exclusieve voordelen:

– Vrijkaart voor een voorstelling
– Uitnodigingen voor kennismakingen met topartiesten en -choreografen uit de danswereld met andere Holland Dance Festival Ambassadeurs.
– Recht op voorinschrijving bij een aantal voorstellingen.
– Maak deel uit van een exclusief netwerk.
– Uw naam wordt, indien u dit op prijs stelt, vermeld op de Ambassadeurs-pagina op onze website.
– Ambassadeursnieuwsbrief, waarin alles staat over nieuwe, niet te missen voorstellingen, speciale projecten, aanbiedingen, interviews, reportages en kijkjes-achter-de-schermen.

Voor € 10 per maand of € 15 per maand met uw partner bent u een jaar lang Ambassadeur van Holland Dance Festival. Mogen wij op u rekenen?

Optimaal fiscaal voordeel
Holland Dance Festival is aangemerkt als een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Een gift aan een ANBI levert u een extra belastingvoordeel op bij uw aangifte inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst.

 

Periodieke giften
U kunt ook gebruikmaken van de mogelijkheid om uw schenking voor een periode van vijf of tien jaar vast te leggen. In dat geval mag u het complete bedrag van de gift aftrekken. Er geldt geen drempel en geen maximumbedrag voor periodieke giften. Wel moet u uw gift in een schriftelijke overeenkomst vastleggen. Wij informeren u hier graag verder over en hebben een overeenkomst hiervoor beschikbaar.

Als Holland Dance Festival Ambassadeur geniet u dus van een optimaal fiscaal voordeel. Des te meer reden om u nu als Ambassadeur aan te melden!

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen, bel dan met: 070 – 361 61 42. U kunt vragen naar Frans-Johann Dietzel, Relatiemanager van Holland Dance Festival.