A/ZDatumLocatie

HBO/WO – Communicatie Stagiair

Ben jij een gedreven hbo- of wo-student, op zoek naar een leerzame marketing-/communicatiestage bij een grote speler in het culturele veld? Heb jij een vlotte pen en is online marketing en social media echt jouw ding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Holland Dance Festival leer jij meer over marketing in de culturele sector, waaronder voorstellings-, doelgroep- en online-marketing.

De organisatie
Holland Dance Festival is een toonaangevende internationale dansorganisatie. Het is onze missie om dans voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht leeftijd, sociale of culturele achtergrond. Dans inspireert en daarom zijn we er trots op de passie en de kracht ervan te mogen ontsluiten. Al ruim 30 jaar.

Het belangrijkste product is het internationale dansfestival Holland Dance Festival (volgende editie in 2020) Gedurende drie weken presenteren wij vooraanstaande internationale dansproducties. Daarnaast organiseren wij een breed scala aan educatieve activiteiten, projecten, dansworkshops en lessen op maat.

Wat ga je doen?

  • Schrijven van nieuwsberichten, nieuwsbrieven en SEO- en publiciteitsteksten;
  • Opzetten en uitvoeren van (online) marketing- en publiciteitsactiviteiten;
  • Meedenken over en het ontwikkelen van nieuwe (online) content;
  • Volgen en inzetten van communicatie op social media;
  • Aanpassingen doorvoeren in het CMS.

Wat zoeken wij?

  • Stageperiode van minimaal 3 maanden, maar bij voorkeur 6;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Ambitieuze, enthousiaste hbo- of wo-student in de richting communicatie/marketing;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en bij voorkeur ook de Engelse taal.

Holland Dance Festival biedt
Een leerzame en uitdagende stage in een dynamische organisatie op de afdeling Marketing & PR. Daarnaast een prettige werksfeer in een hecht team van professionals die jou begeleiden, in de binnenstad van Den Haag. De stagevergoeding bedraagt € 250 bruto per maand op basis van 40 uur.

Geïnteresseerd?
Ben jij onze nieuwe ambitieuze en enthousiaste stagiair? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief met CV per mail, ter attentie van Roel Funcken, Marketing Manager & Ticketing via roel@holland-dance.com. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen naar 070 – 36 16 142.