fbpx
A/ZDatumLocatie

Holland Dance Festival in de maatschappij

Naast ons festival en alle andere internationale dansvoorstellingen en tours vinden wij het belangrijk ons in te zetten voor de maatschappij. Wij zijn van mening dat dans voor iedereen is: voor professionals en amateurs, voor mensen mét en zónder fysieke of verstandelijke beperking, voor schoolkinderen evenzeer als voor ouderen in verzorgings- en verpleeg­huizen, en elke leeftijdscategorie daartussenin. Daarom ontwikkelen wij educatieve activiteiten, speciale projecten, workshops en doorlopende, op maat gesneden lesprogramma’s voor groepen van alle achtergronden, generaties en sociale klassen.

Dans voor ouderen

Dans voor ouderen

Wij organiseren wekelijkse danslessen en speciale zomerlessen van verschillende niveaus voor vitale 55+ers die willen dansen. Daarnaast produceren wij iedere twee jaar een productie die tijdens het festival in première gaat.

Lees meer

Dans voor iedereen, mét of zónder beperking

In de DanceAble lessen van Holland Dance Festival zijn dansers met en zonder beperking samen welkom. Iedereen doet mee vanuit zijn eigen mogelijkheden, alleen of waar nodig met persoonlijke begeleiding. Dans is bij uitstek een vorm van bewegen, waarbij je je op je eigen manier helemaal kan uiten. Daarom hebben wij voor zowel ouderen als jongeren speciaal op maat gemaakte danslessen voor mensen met én zonder beperking!

Lees meer
Dans voor iedereen, mét of zónder beperking
Dans in woonzorgcentra

Dans in woonzorgcentra

Dans, en beweging in het algemeen, is hartstikke gezond voor mensen op een wat oudere leeftijd. Wij organiseren daarom met veel plezier al jaren Blijvend in Beweging. Speciale dansclinics in woonzorgcentra.

Lees meer

Dans voor docenten

Dansimpuls is een initiatief in samenwerking met NBDO Dansbelang dat verdieping en verbreding aanbiedt voor dansdocenten door middel van workshops en intensives.

Lees meer
Dans voor docenten