A/ZDatumLocatie

Als Ambassadeur gratis naar bijzonder evenement rond Talent On The Move

Meld u nu aan en geniet van nog veel meer voordelen

Onlangs hebben wij de Holland Dance Festival Ambassadeurskring opgericht en nu al hebben zich tientallen mensen hiervoor aangemeld. Mensen die de dans in Nederland een warm hart toedragen en de vele, uiteenlopende activiteiten van Holland Dance Festival willen ondersteunen. Maar ook mensen die met regelmaat willen genieten van kwalitatief hoogstaande, internationaal bejubelde dansproducties en van de vele privileges die zij als Holland Dance Festival Ambassadeur genieten. Verderop op deze pagina leest u meer over deze privileges.

Bijzonder aanbod

Momenteel hebben wij een bijzondere aanbieding voor iedereen die zich nu aanmeldt als Holland Dance Festival. Allereerst betaalt u een aantrekkelijk kortingsbedrag (zie hieronder) en geldt u lidmaatschap niet alleen voor de resterende maanden van 2018, maar tevens voor heel 2019. Daarnaast nodigen wij u uit om (gratis) een bijzonder event bij te wonen op vrijdag 22 juni a.s. rond de voorstelling Talent On The Move, in het Korzo theater, Prinsestraat 42, Den Haag.

Maak kennis met de dansers van de toekomst

Holland Dance Festival vindt het van groot belang om te investeren in jong danstalent en daarom werken wij al vele jaren intensief samen met Codarts Rotterdam, dé internationale ‘hotspot’ voor hedendaagse dans. Op 22 juni a.s. staan de jonge danstalenten in het Korzo theater in Den Haag, met een voor de gelegenheid samengesteld programma, bestaande uit hoogtepunten uit het Codarts-dansrepertoire én een vooruitblik op de Talent On The Move-tournee die Holland Dance Festival en Codarts komend seizoen organiseren. Rond deze voorstelling organiseren wij, exclusief voor onze Ambassadeurs, een speciaal event, waarbij u niet alleen de voorstelling bijwoont, maar ook persoonlijk kennismaakt met enkele jonge danstalenten, een opwarming/ korte les bijwoont (om 18 uur) en meer te weten komt over de bijzondere samenwerking tussen Holland Dance Festival en Codarts. Tussen alle bedrijven door organiseren wij een buffetmaaltijd, die, net als de voorstelling zelf, bij dit aanbod is inbegrepen.

De inloop van de avond is tussen 17.30 en 18.00 uur. De Talent On The Move-voorstelling begint om 20.30 uur. In de tussentijd verzorgen wij bovenstaand programma.

Wat houdt het Ambassadeurschap in

Als Holland Dance Festival Ambassadeur ondersteunt u niet alleen onze vele activiteiten én de dans in het algemeen, u geniet ook van tal van privileges, zoals:

  • U ontvangt van ons gedurende het hele jaar uitnodigingen voor exclusieve events, waarbij u kennismaakt met topartiesten en -choreografen uit de internationale danswereld én met andere Holland Dance Festival Ambassadeurs.
  • Wij reserveren voor onze Ambassadeurs de beste eersterangs plaatsen voor alle dansvoorstellingen die het Holland Dance Festival-keurmerk dragen (door het jaar heen vooral in het Zuiderstrandtheater in Den Haag en tijdens het tweejaarlijkse festival in diverse theaters).
  • Jaarlijks ontvangt u voor één voorstelling en event u een vrijkaart.
  • Uw naam wordt, indien u dit op prijs stelt, vermeld in onze seizoensbrochure en op de Ambassadeurs-pagina op onze website.
  • U ontvangt onze speciale Ambassadeurs-nieuwsbrief, met daarin aandacht voor nieuwe, niet te missen voorstellingen, speciale projecten, unieke aanbiedingen, en met exclusieve interviews, reportages, kijkjes-achter-de-schermen en uiteraard prachtige video’s en fotografie.
  • Als Holland Dance Festival Ambassadeur maakt u deel uit van een select netwerk.

Kosten Ambassadeurschap

Voor een bedrag van minimaal € 100,-* (meer mag natuurlijk altijd) kunt u voor de resterende maanden van 2018 én voor heel 2019 (dus in totaal ruim anderhalf jaar) Holland Dance Festival Ambassadeur worden. Onze organisatie is aangemerkt als een culturele ANBI, waardoor een gift aan ons u een belangrijk belastingvoordeel oplevert, zodat u – afhankelijk van het belastingtarief waar u onder valt – van een gift van € 100,- tot zo’n € 65,- terugkrijgt. Wij informeren u hierover graag nader.

*) Het normale jaartarief bedraagt € 120,-.

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden als Ambassadeur en kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de vrijkaart voor het Ambassadeurs Event op 22 juni en of u wellicht nog meer kaarten voor het event wilt bestellen (à € 30,- per stuk, inclusief buffetmaaltijd en bijbehorende dranken).

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met opnemen met Astrid van Leeuwen, Relatiemanager van Holland Dance Festival: astrid@holland-dance.com, of telefonisch via 070-271.05.65.