fbpx
A/ZDatumLocatie

Uitfestival Den Haag

Van 2 t/m 4 september start het nieuwe culturele seizoen tijdens het Uitfestival Den Haag. Bent u in de buurt bent, dan bent u natuurlijk van harte welkom in de Holland Dance Festival stand tijdens de Haagse cultuurmarkt. Dit is op zondag 4 september vanaf 12.00 uur op het Lange Voorhout in Den Haag.

Daar kunt u ter plekke 2e rangkaarten met 25% korting kopen voor One of a Kind door het Stuttgarter Ballett of een duik nemen in de virtuele danswereld met een VR-bril op. Verder is er een buitenprogramma, waaronder om 15.00 uur de voorstelling Jij en ik en alle anderen door Compagnie 21. Holland Dance Festival is co-producent van deze bijzondere voorstelling over twee mensen, die samen de wereld willen ontdekken. De wereld om hen heen die alsmaar blijft draaien. In hoeverre kunnen jij en ik de wereld bepalen? Zonder dat we teveel bezig zijn met alle anderen om ons heen. Het duet laat zien dat mensen altijd zullen verschillen, net zoals zij altijd zullen overeenkomen. Soms verwarrend, maar meestal geïnteresseerd en liefhebbend. En wat we het meeste liefhebben zijn juist de dingen die door ons heen stromen. In de wereld, in jou en in mij.

Jij en ik en alle anderen door Compagnie 21 is ook al te zien op zaterdag 3 september om 12.30 en 14.30 uur in Museum Beelden aan Zee in Scheveningen. De voorstelling duurt ongeveer 20 minuten en is gratis, maar de toegang voor het museum is wel op vertoon van een geldig entreebewijs of Museumjaarkaart.