fbpx
A/ZDatumLocatie

Ondanks het herfstachtige weer heeft de Holland Dance Massive vandaag 7000 bezoekers naar het Spuiplein in Den Haag getrokken. Precies op tijd klaarde het weer op voor de spetterende massachoreografie met 800 dansers, die muzikaal werden begeleid door Show- en Marchingband Reflection.

Op uitnodiging van Holland Dance creëerde choreograaf Thom Stuart van De Dutch Don’t Dance Division een massachoreografie met als grande finale Duh Haagse Kakkeâhr, een typisch Haagse dans die makkelijk te leren bleek. Het publiek op de tribunes danste enthousiast mee.

In heel de dansstad Den Haag hebben individuele dansers en dansscholen zich wekenlang voorbereid op het gratis toegankelijke spektakel. Vol overtuiging brachten de dansers, gehuld in zwarte hoodies, kleurige shirts en zwarte kraaienmaskers, hun enthousiasme over op het publiek.

Holland Dance kijkt terug op een geslaagd evenement, dat naast de speciale aandacht voor de Haagse danstalenten ook een opmaat vormt naar het Holland Dance Festival dat plaatsvindt van 25 januari t/m 16 februari 2014. De kaartverkoop voor het festival is vandaag van start gegaan.