fbpx
A/ZDatumLocatie

Voor deze editie van het tweejaarlijkse DanceAble Symposium dat op 11 februari 2022 gehouden zal worden, hebben Kimberley Harvey en Irene van Zeeland hun krachten gebundeld. Het symposium zal gratis via een livestream te zien zijn.

Irene en Kimberley hebben een programma samengesteld dat rijk is maar toch de tijd biedt om dieper in te gaan op bepaalde vragen die de sector inspireren om vooruit te blijven gaan. Vragen als ‘Waar is de ruimte voor de professionele danskunstenaar met een beperking?’, ‘Wat is inclusieve choreografische praktijk?’ en ‘Wat zijn de esthetieken van toegang?’ zullen de basis vormen van de middagsessies. Hierbij worden deelnemers uitgenodigd om een gesprek aan te gaan met experts uit heel Europa en uitgedaagd om na te denken over hoe de sector praktisch en proactief kan blijven evolueren.

Door middel van presentaties, lezingen, paneldiscussies en workshops met mensen die werkzaam zijn in verschillende delen van onze sector zullen we vragen stellen aan de inclusieve danssector en aan elkaar. Het doel is altijd om te blijven leren en evolueren in wat we doen en HOE we het doen.

wees moedig
wees nieuwsgierig
wees eerlijk
wees openhartig
wees proactief

Reserveer hier uw kaarten!