A/ZDatumLocatie

Dansante cadeautips voor de feestdagen

Bent u voor de feestdagen op zoek naar een origineel cadeau? De decembermaand is hét moment om vrienden, familie of andere dierbaren met een mooi cadeau te verrassen. U bent hiervoor bij Holland Dance Festival aan het juiste adres. Boek bijvoorbeeld tickets voor Holland Dance Festival @ The Grand van 8 t/m 11 mei in Sofitel Legend The Grand Amsterdam, reserveer kaarten voor Alvin Ailey American Dance Theater van 19 t/m 22 september in het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam of trakteer uw naaste op een Holland Dance Festival Ambassadeurschap. Het perfecte cadeau voor een unieke dansante belevenis!

Holland Dance Festival @ The Grand | 8, 9, 10 & 11 mei 2019 | Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Holland Dance Festival @ The Grand | 8, 9, 10 & 11 mei 2019 | Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Wegens groot succes organiseren Holland Dance Festival en Sofitel Legend The Grand Amsterdam in mei 2019 de derde editie van Holland Dance Festival @ The Grand: een exclusief event waarbij haute cuisine en topdans samenkomen. Het prachtige hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam vormt voor deze voorstelling het decor. In de historische Raadzaal wordt een onvergetelijk diner onder leiding van chef de cuisine Raoul Meuwese geserveerd, terwijl tussen de diverse gangen door prachtige dansoptredens worden gepresenteerd. De voorstelling bestaat uit diverse bijdragen van topchoreografen, gedanst door de dansers van Codarts Rotterdam, de internationale hotspot voor eigentijdse dans.

Lees meer
Alvin Ailey American Dance Theater | 19, 20, 21 & 22 september 2019 | Nieuwe Luxor, Rotterdam

Alvin Ailey American Dance Theater | 19, 20, 21 & 22 september 2019 | Nieuwe Luxor, Rotterdam

Het Holland Dance Festival en het Luxor Theater presenteren het Amerikaanse topdansgezelschap Alvin Ailey American Dance Theater. Een reeks van vier optredens, exclusief voor Nederland en alléén in Rotterdam te zien. Alvin Ailey American Dance Theater is een van de meest gerenommeerde gezelschappen van de Verenigde Staten, met een tableau van momenteel 32 dansers die bij elk optreden een verpletterende indruk achterlaten. De voorstellingen zijn een ‘must-see’ voor alle liefhebbers van dans. Wereldwijd woonden miljoenen mensen de producties van Alvin Ailey American Dance Theater bij. Na het daverende succes in andere landen is nu dan ook Nederland aan de beurt.

Lees meer
Holland Dance Festival Ambassadeur | t/m 31 december 2019

Holland Dance Festival Ambassadeur | t/m 31 december 2019

Als particulier kunt u uw betrokkenheid bij ons bijzondere, internationaal onderstreepte werk concreet maken door Holland Dance Festival Ambassadeur te worden. Dankzij uw bijdrage kunnen wij blijven doen waar we goed in zijn: onvergetelijke danservaringen bieden, aan iedereen in onze samenleving. Als Holland Dance Festival Ambassadeur maakt u artistiek hoogstaande optredens én maatschappelijk verbindende activiteiten mogelijk. Daarnaast helpt u ons om ons potentieel aan bezoekers en supporters verder te vergroten. In ruil daarvoor geniet u van exclusieve voordelen.

Lees meer