fbpx
A/ZDatumLocatie

Holland Dance Festival haalt van over de hele wereld dans naar Nederland. Al dertig jaar lang! Het festival presenteert gezelschappen en danskunstenaars die anders niet te zien zijn in ons land.  Stuk voor stuk primeurs, waarin de komende editie negentien landen zijn vertegenwoordigd. Verrassende locatieprojecten, grootschalige producties en intieme voorstellingen wisselen elkaar af in een programma dat het beste toont wat de hedendaagse dans wereldwijd te bieden heeft.

Holland Dance Festival zoekt stagiaires educatie, productie en (online) marketing

In de voorbereiding naar de nieuwe editie zoekt Holland Dance Festival versterking en heeft stageplekken op de afdelingen productie, marketing en educatie.

Stagiair Productie: stage assistent locatiemanager en productieassistent
Als assistent locatiemanager assisteer je de locatiemanager als aanspreekpunt namens het festival voor de locatie en de artiesten die er optreden. Je coördineert het programma ter plaatse en draagt zorg voor de ontvangst en begeleiding van artiesten en medewerkers. Als productieassistent ondersteun je het productieteam in de voorbereiding en uitvoering van verschillende programmaonderdelen en van logistieke zaken.

Lees hier meer over de vacature voor de functie van assistent locatiemanager en productieassistent

Stagiair Educatie
Holland Dance Festival houdt zich op verschillende manieren bezig binnen het onderwijs met het overbrengen van (de kracht van) dans. Dit doet Holland Dance Festival door het op maat maken van lesprogramma’s, het aanbieden van dansvoorstellingen, inleidingen en nagesprekken, workshops. Je ondersteund de afdeling in de voorbereiding, planning en uitvoering van onderwijsprogramma’s.

Lees hier meer over de vacature voor de functie van stagiaire educatie

Stagiair (online) marketing en publiciteit
De marketingafdeling van het festival is verantwoordelijk voor de positionering en branding van het festival. Als stagiair draai je mee in de voorbereidingen voor de nieuwe editie van het festival. Je houdt je onder andere bezig met het opzetten en uitvoeren van marketing en publiciteitsactiviteiten die de zichtbaarheid van het festival vergroten en nieuw publiek bereiken. Ook beschik je over een vlotte pen en heb je affiniteit met social media.

Lees hier meer over de vacature voor de functie van stagiaire (online) marketing en publiciteit

Wij bieden een inspirerende en uitdagende stagefuncties in een dynamische en afwisselende werkomgeving. Ben jij initiatiefrijk, ondernemend en stressbestendig? Lijkt het je leuk om in een hecht team veel ervaring op te doen in de podiumkunsten? Dan horen we graag van jou!