A/ZDatumLocatie

Gezocht: Stagiaire Communicatie & Stagiaire Educatie / Productie

Ben jij een gedreven HBO/WO-student, op zoek naar een leerzame stage bij een grote speler in het culturele veld? Wij zijn op zoek naar twee stagiaires op het twee afdelingen Marketing & Communicatie en Educatie & Productie

HBO/WO - Communicatie Stagiair

HBO/WO - Communicatie Stagiair

Ben jij een gedreven hbo-student, op zoek naar een leerzame marketing-/communicatiestage bij een grote speler in het culturele veld? Heb jij een vlotte pen en is online marketing en social media echt jouw ding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Holland Dance Festival leer jij meer over marketing in de culturele sector, waaronder voorstellings-, doelgroep- en online-marketing.

Lees meer
HBO/WO – Stagiair Educatie/Productie

HBO/WO – Stagiair Educatie/Productie

Ben jij een gedreven hbo- of wo-student en op zoek naar een leerzame en afwisselende stage in het culturele veld? Heb jij affiniteit met dans en met verschillende doelgroepen en weet je van aanpakken? Dan is onze educatieafdeling een perfecte plek voor jou! Bij Holland Dance Festival leer je meer over de educatieve projecten die wij voor jong en oud ontwikkelen, leer je het brede Haagse en landelijke netwerk van Holland Dance Festival kennen en zit je niet alleen op kantoor, maar ben je ook veel op pad.

Lees meer