fbpx
A/ZDatumLocatie

Op 18, 19 en 20 februari 2021 gaat de eerste editie van Mixable Festival van start! Een dansfestival voor ongekend talent.

Holland Dance Festival is als trotse partner al langer betrokken bij het project. Waar wij het vorig jaar moesten doen met een Mixable webinar over een inclusieve kunstensector (hier terug te zien), gaat dit jaar het festival vol voorstellingen, masterclasses en talks dan echt van start.

In deze eerste editie zullen Internationale samenwerkingen versus de regionale samenwerkingen op het gebied van inclusie(dans) centraal staan, met een focuspunt op talentontwikkeling. Verschillende generaties en achtergronden komen samen om inzichten te delen, gedachten te ontwikkelen op het gebied van sociaal maatschappelijk, artistiek werk. Het MIXABLE FESTIVAL is een event om samenwerking in het kunstenveld op het gebied van ongekend talent te bevorderen. De insteek is praktisch, interactief en recht door zee!

Holland Dance Festival produceert speciaal voor deze Mixable Webinar een choreografie van Faizah Grootens in samenwerking met Annemieke Mooij: When silence was abrupted (donderdag 18 februari, 15.30-15.45 uur)

When silence was abrupted verkent de fysieke belichaming van 2 zielen met verlies voor woorden vanwege de spanningen van het onbekende. Het onbekende intensiveert hun relatie en legt hun behoefte aan veiligheid en hun gevoel van saamhorigheid bloot, spelend met verschillende personages.

Daarnaast zal onze collega Yolanda als expert op het gebied van inclusieve danseducatie en participatie deelnemen aan de panel discussie over inclusieve educatie (vrijdag 19 februari 13.00-14.00 uur).

Volg het hele festival via https://mixablefestival.nl/