A/ZDatumLocatie

Het Holland Dance Festival haalt vanaf 22 januari 2020 voor de zeventiende keer de beste internationale dansproducties naar Nederland. Het festival toont tijdens deze editie wervelde dansproducties uit binnen- en buitenland. In totaal zijn in deze periode zo’n vijftig voorstellingen van over de hele wereld in verschillende theaters in Den Haag te zien, die samen het universele karakter en de enorme rijkdom en veelzijdigheid van de dans onderstrepen. Een groeiend aantal van de festivalproducties is bovendien ook in heel Nederland te zien.

Het festival brengt ook in 2020 weer vooral primeurs naar Nederland en presenteert gezelschappen en danskunstenaars die anders niet in ons land te zien zouden zijn. Absolute hoogtepunten daarbij zijn het langverwachte Nederlandse debuut van Compagnie Hervé Koubi. De gerenommeerde Batsheva Dance Company is na een lange afwezigheid terug met de voorstelling Venezuela. Ook de Duitse Gauthier Dance Company weet ongetwijfeld jong en oud te raken met haar dynamische performance.

Tot 15 september 2019 bieden wij een vroegboekkorting op alle voorstellingen van Holland Dance Festival 2020. Tijdens deze periode profiteert u van aantrekkelijke kortingen.

3 of 4 voorstellingen: 10% korting
5 voorstellingen of meer: 15% korting

Deze korting is niet geldig in combinatie met kortingspassen en/of andere kortingen en/of eerder gekochte kaarten.

Hoe werkt vroegboekkorting

Zodra u een voorstelling in uw winkelmandje stopt ziet u of de voorstelling een vroegboekkorting heeft. U boekt vervolgens tickets voor die prijs.
Op verzoek van de producent zijn sommige voorstellingen uitgesloten van vroegboekkorting.