fbpx
A/ZDatumLocatie

Wij nemen we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en bezoekers zeer serieus. Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen kondigde het kabinet maatregelen aan waar wij ons allen aan houden. Al onze voorstellingen en workshops worden waar mogelijk coronaproof georganiseerd. Mocht een geplande voorstelling niet door gaan krijgt u van ons daar een bericht over.

De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staat voorop. Daarom is het belangrijk dat u alleen komt als u gezond bent. Heeft u verkoudheidsklachten of koorts? Blijft u dan alstublieft thuis. Uw tickets koopt u van tevoren online op naam. Omdat gezondheidsklachten ook op de dag van de voorstelling kunnen ontstaan, is het mogelijk dat u op een laat moment moet annuleren. U kunt via een e-mail of telefonisch voor aanvang van de voorstelling annuleren. Annuleren na aanvang kan niet meer.

Gecancelde activiteiten die via onze website geboekt zijn, worden uitgesteld of omgezet tot krediet voor een latere voorstelling. U kunt er tevens voor kiezen om uw aankoopbedrag retour te krijgen.

Kijk voor gekochte kaarten via partnertheaters op de desbetreffende website voor de door hun getroffen maatregelen.

Om u in deze tijd nog van dansplezier te voorzien hebben wij gratis online danslessen en een clinic voor dansdocenten geproduceerd. Al deze lessen en meer vindt u op ons YouTube kanaal: www.youtube.com/c/hollanddancefestival.

Bedankt voor uw begrip en twijfel niet om uw vragen te mailen naar info@holland-dance.com.