fbpx
A/ZDatumLocatie

Wij nemen we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers én bezoekers zeer serieus. Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen kondigde het kabinet maatregelen aan waar wij ons allen aan houden.

Door de nieuwe stappen die het kabinet aangaande de coronamaatregelen bekend heeft gemaakt, ontstaat er voor ons, de culturele instellingen en theaters, de komende maanden weer wat meer ruimte. Vanaf september zal het Holland Dance Festival haar programmering presenteren, ook al zal dat vooralsnog op beperkte schaal zijn qua aantallen dansers en bezoekers.

Gecancelde activiteiten geboekt via onze website worden uitgesteld of omgezet tot krediet voor een latere voorstelling. Kijk voor gekochte kaarten via partnertheaters op de desbetreffende website voor de door hun getroffen maatregelen.

Om u in deze tijd nog van dansplezier te voorzien hebben wij gratis online danslessen en een clinic voor dansdocenten geproduceerd. Al deze lessen en meer vindt u op ons YouTube kanaal: www.youtube.com/c/hollanddancefestival.

Bedankt voor uw begrip en twijfel niet om uw vragen te mailen naar info@holland-dance.com.