A/ZDatumLocatie

Mid Season Studiopresentatie in de Gheijnstraat

Sinds de zomer van 2016 zijn De Dutch Don’t Dance Division, Another Kind of Blue en Holland Dance Festival neergestreken in het voormalige schoolgebouw in De Gheijnstraat 51. Wij vinden het belangrijk om onze maakprocessen te laten zien en hoe wij, als verschillende organisaties, elkaar aanvullen.

Speciaal voor jullie openen wij daarom tijdens deze Mid-Season Studiopresentatie voor de derde maal de deuren van de ‘Dansgarage’ en het ‘Gheijnpaleis’. Zowel in de middag als in de avond geven wij een blik achter de schermen met presentaties, previews en Q&A’s.

Middagprogramma op 20 januari 2018
14:30 Inloop met welkomstdrankje
15:00 Opening en studiopresentatie
15:45 Pauze
15:30 Studiopresentatie
16:15 Borrel

Avondprogramma op 20 januari 2018
19:00 Inloop met welkomstdrankje
19:30 Opening en studiopresentatie
20:15 Pauze
20:30 Studiopresentatie
21:15 Borrel

De zaterdagmiddag is vol. U kunt u nog wel voor zaterdagavond gratis aanmelden via:  http://www.ddddd.nu/studiopresentatie/

 

De Dutch Don't Dance Division

Sinds 1996 hebben Rinus Sprong en Thom Stuart hun passie en talent voor theater en dans gebundeld in De Dutch Don’t Dance Division (DeDDDD) en werken ze samen aan een breed scala van projecten. De Dutch Don’t Dance Division presenteert nieuwe werk van Thom Stuart, Rinus Sprong, Daniel Erchov Zayas en Kiran Bonnema.

Another Kind of Blue

Another Kind of Blue zal een presentatie geven van een van de nieuwe choreografieën die te zien zal zijn in de tour van 2018. Game engine is geïnspireerd op de huidige digitale revolutie. In dit stuk zien we de wisselwerking tussen de digitale revolutie (denk aan artificial intelligence, blockchain technologie en bits), mensen die aan deze digitale stroomversnelling meebouwen en mensen die door deze stroom worden meegevoerd.

Holland Dance Festival

Touch is een coproductie van Holland Dance Festival en Het Nationale Ballet en is gecreëerd in het kader van DanceAble #2. Dit Mixed Double duet, een duet voor een danser met en een danser zonder beperking, is een intiem en indringend portret over ontmoeting.

 Choreografie: Peter Leung (Young Creative Associate choreographer bij Het Nationale Ballet)
Dansers: Nadine Drouin (Het Nationale Ballet), Sander Verbeek