fbpx
A/ZDatumLocatie

Voor de Zürich University of the Arts is de psychologische en fysieke integriteit van haar studenten van het grootste belang. ZHdK zet zich in om haar studenten een veilige ruimte te bieden en neemt haar verantwoordelijkheid jegens hen zeer serieus. Tijdens het lopende administratieve onderzoek zal een interim-managementteam de werkzaamheden overnemen.

Naast de operationeel manager Sandra Nussberger, zullen prof. Jason Beechey, rector van de Palucca University of Dance in Dresden, en Samuel Wuersten, artistiek hoofd hedendaagse dans aan de Zürcher Hochschule der Künste (ZHdK), deel uitmaken van het team. De vertegenwoordiger van de docenten en Kristina Trolle, de kwaliteitsmanager, zullen ook deel uitmaken van het interim-managementteam.

Samuel Wuersten maakt deel uit van de Zürich Hochschule der Künste, als artistiek hoofd van het programma Hedendaagse dans in de bachelor- en masteropleidingen. Na wereldwijde engagementen als danser, choreograaf en docent, is hij jurylid geweest bij gerenommeerde danscompetities, en is hij tevens directeur van het Holland Dance Festival. Daarnaast maakt hij deel uit van de groep deskundigen die een nieuw concept heeft ontwikkeld voor de Balletacademie van de Weense Staatsopera.