fbpx
A/ZDatumLocatie

Welkom!

Heeft u ook weer zin om het theater in te gaan, om van dansvoorstellingen te genieten? We hebben u gemist en kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen tijdens het Holland Dance Festival. Het theater en prachtige dansvoorstellingen staan voor uw klaar. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staan voorop.

Tijdens het gehele theaterbezoek wordt rekening gehouden met de 1,5 meter maatregel en er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. We doen er alles aan om onze bezoekers een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden.

Om aan de nieuwe maatregelingen van het kabinet te voldoen moeten wij enkele voorstellingen vervroegen of de zaal opnieuw herindelen. Via email ontvangt u die wijzigingen, maar door de grote drukte kan dit iets langer duren. Wij vragen hiervoor uw begrip en als u de website in de gaten houdt, dan komt het helemaal goed.

And remember… keep dancing!

De belangrijkste maatregelen op een rij:

  • Voor toegang tot de het theater is vanaf 14 jaar een geldige QR-code in de CoronaCheck app vereist, in combinatie met een geldig ID (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs).
  • Er dient altijd 1,5 meter afstand gehouden te worden. Dit betekent dat er in de zaal 1,5 meter afstand wordt gehouden tussen verschillende huishoudens d.m.v. lege stoelen.
  • Mondkapjes zijn verplicht in het theater als u zich verplaatst, maar mogen af als u zit.
  • Aanvangstijden kunnen veranderen. Op de website vindt u de meest actuele informatie en aanvangstijden, check deze alstublieft voor de voorstelling.