fbpx
A/ZDatumLocatie

Ben jij een creatieve doener? Je staat stevig in je schoenen en krijgt energie van communicatie en interactie. Als (hoofd) productiemedewerker ben je de verbindende kracht tussen de gezelschappen en jouw collega’s. Je leidt producties in goede banen en weet mensen op de juiste manier in te zetten voor het beste resultaat.

Onze missie is om dans toegankelijk te maken voor iedereen. Holland Dance Festival is de enige internationale dansbiënnale van Nederland. Dans inspireert en dat is waarom wij zo gepassioneerd zijn over ons werk. We zijn er trots op om de passie en de kracht van dans te ontsluiten en dat we in staat zijn om mensen wereldwijd te verbinden door middel van dans. Al meer dan 35 jaar! De volgende Holland Dance Festival editie vindt plaats in februari 2024. Het festival belooft ook dan weer een rijke staalkaart te zijn van de internationaal meest belangwekkende en spraakmakende dansproducties. Naast ons festival presenteren wij internationaal gerenommeerde of talentvol landelijke danscompagnieën.

Holland Dance Festival is van mening dat dans voor iedereen is: voor professionals en amateurs, voor mensen mét en zónder fysieke of verstandelijke beperking, voor schoolkinderen en voor ouderen en elke leeftijdscategorie daartussenin. Daarom organiseert Holland Dance Festival een breed scala aan educatieve activiteiten, speciale projecten, workshops en doorlopende, op maat gesneden lesprogramma’s voor groepen van alle achtergronden, generaties en sociale klassen.

Wat ga je doen?

  • Je bent betrokken bij het opstellen van de festivalplanning en de totale productiebegroting.
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de planning van de productionele werkzaamheden.
  • Bewaakt dat de werkzaamheden binnen budget en planning uitgevoerd worden.
  • Je bent aanwezig bij het programmeringsoverleg en maakt de vertaalslag van artistiek naar uitvoering.
  • Je voert overleg en onderhandelt met festivallocaties en gezelschappen en legt afspraken vast.

Wat zoeken wij?
–           HBO opleiding of vergelijkbaar, bij voorkeur op gebied van evenementen- en podiumkunstenproductie.
–           Werkervaring in een commerciële omgeving in de televisie-, evenementen-, entertainmentbranche is een pré;
–           Proactief, enthousiast, gastvrij, spin-in-‘t-web, geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit, commercieel, stressbestendig, relatiebouwer, overredingskracht en tact.
–           Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en bij voorkeur ook de Engelse taal.
–           Je hebt een passie voor dans

Wij bieden
Het Holland Dance Festival biedt een uitdagende baan in een dynamische organisatie. Daarnaast een prettige werksfeer in een hecht team van professionals, in de binnenstad van Den Haag. De dynamiek en diversiteit van de organisatie zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving. Aan de afdeling is een technisch coördinator verbonden die het team ondersteunt in de technische voorbereidingen.

Salarisindicatie bedraagt  tussen de € 3.120 en € 4.614 bruto per maand bij een fulltime dienstverband en is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Dit bedrag is exclusief 8% vakantiegeld. Wij bieden een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Bij het Holland Dance Festival streven wij er naar ons personeelsbestand een afspiegeling te laten zijn van de Nederlandse samenleving. Wij streven naar een zo eerlijk mogelijke beoordeling en gelijke kansen voor iedereen.

Geïnteresseerd?
Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief met CV voor 30 oktober per mail, ter attentie van Lydia de Hoogh, HR Manager via lydia@holland-dance.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.