fbpx
A/ZDatumLocatie

Functie: Medewerker financiële administratie | Plaats: Den Haag | Omvang: 12 tot 20 uur per week | Sluitingsdatum: 10/02/2020

 

De organisatie
Het Holland Dance Festival – in 1987 voortgekomen uit het vermaarde Holland Festival – maakt deel uit van de top van de Nederlandse culturele wereld. Als dynamische, internationaal georiënteerde dansorganisatie bieden wij ons publiek een ‘venster op de wereld’ door, vanuit alle windstreken, de kwalitatief meest hoogstaande en belangwekkende dansproducties naar ons land te halen. De afgelopen jaren presenteerden wij in onze thuisstad Den Haag en elders in Nederland meer dan driehonderd producties uit maar liefst 35 verschillende landen. Artistieke excellentie en virtuositeit, zowel op het choreografische als op het uitvoerende vlak, staan daarbij voorop.
Het Holland Dance Festival is de enige internationale dansbiënnale van Nederland. Gedurende drie weken staat Den Haag volledig in het teken van de internationale dans. In totaal zijn in deze periode zo’n vijftig voorstellingen van over de hele wereld in de Haagse theaters te zien, die samen het universele karakter en de enorme rijkdom en veelzijdigheid van de dans onderstrepen.

Wij huldigen de mening dat dans voor iedereen is: voor professionals en amateurs, voor mensen mét en zónder fysieke beperking, voor schoolkinderen evenzeer als voor ouderen in verzorgings- en verpleegtehuizen, en elke leeftijdscategorie daartussenin. Onder de noemer ‘Holland Dance Festival in de Maatschappij’ ontwikkelen wij daarom educatieve activiteiten, speciale projecten, workshops en doorlopende, opmaat gesneden lesprogramma’s voor groepen van alle achtergronden, generaties en sociale klassen. Een van onze projecten is DanceAble, hiermee wil Holland Dance Festival de inclusiedans in Nederland stevig op de kaart zetten, drempels verlagen en vooroordelen wegnemen.

Wij zijn een non-profit organisatie en in grote mate afhankelijk van subsidies en fondsbijdragen. Ons team bestaat uit +/- 10 medewerkers op kantoor dat op projectbasis wordt uitgebreid met freelancers.

Wij zijn op zoek naar  een:

Functie-eisen en competenties:
Als medewerker financiële administratie heb je een belangrijke rol. Je zorgt ervoor dat de (financiële) administratie tiptop in orde is. Tevens ondersteun je het Hoofd Financiën bij het opstellen van financiële rapportages en kengetallen.

Werkzaamheden:

Je hebt:

  1. een opleiding op (financieel) administratief gebied op minimaal MBO-4-niveau en/of het  diploma Moderne Bedrijfsadministratie.
  2. kennis van boekhoudpakketten – bij voorkeur Twinfield en Basecone – en een gedegen kennis van Excel.
  3. als drijfveer nauwkeurigheid en oog voor detail en bij voorkeur heb je ervaring met projectmatige organisaties.
  4. als woonplaats Den Haag of directe omgeving.
  5. affiniteit hebt met cultuur.
  6. geen bezwaar tegen min/-max contract / onregelmatige verdeling van uren over het jaar heen, naar gelang de drukte (dit is goed en ruim van te voren in te schatten zodat je voor een aantal maanden vooruit weet, hoe de planning is). Piekperiodes ligt voornamelijk in het 1e en het 4e kwartaal van een kalenderjaar.

Stichting Holland Dance Festival wil graag een grotere diversiteit in haar personeelsbestand. Mensen met verschillende achtergronden in studie, afkomst en cultuur worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Wij bieden:

Een creatieve organisatie die volop in ontwikkeling is • Een dynamische en afwisselende werkomgeving • Ruimte voor eigen inbreng • Een relatief kleine organisatie waarin teamspirit zeer belangrijk is •  Kantoor in binnenstad van Den Haag  •  een salaris afhankelijk van leeftijd en relevante werkervaring tussen de € 2.100 en € 2.800 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Een freelance overeenkomst behoort ook tot de mogelijkheden.

Interesse?
Stuur dan je motivatie met CV naar lydia@holland-dance.com. Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Lydia de Hoogh via 070 3616142.

Data:
Sluitingsdatum vacature: 10 februari 2020.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week erop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.