A/ZDatumLocatie
Hugo Glendinning

Word Holland Dance Festival Ambassadeur en ontvang een vrijkaart voor Sutra

4 april 2018, 20.00 uur | Zuiderstrandtheater, Den Haag

Een van de opwindendste producties van de afgelopen jaren. Dat is Sutra, de internationaal bekroonde danshit van de Vlaams-Marokkaanse choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui. Cherkaoui – alom gezien als een van de ‘hottest’ dansmakers van dit moment – creëerde Sutra samen met 17 jonge monniken van de Chinese Shaolintempel, die meditatie en kungfu verenigen. ‘Verbluffend mooi’ noemde de pers hun speelse samenspel van ultieme beheersing, kracht, spectaculaire acrobatiek, humor en ontroering. Lees meer over deze productie.

Vrijkaart

Als u nu Ambassadeur van Holland Dance Festival wordt, bieden wij u graag een vrijkaart voor deze productie aan, inclusief ontmoetingen en een drankje in de pauze en na afloop, waarbij u onder meer kennismaakt met Ali Ben Lotfi Thabet, assistent van Sidi Larbi Cherkaoui en hoofdrolvertolker in Sutra. Op die manier verdient u – bij een minimale donatie van € 100,- – de kosten van het Ambassadeurschap in één keer vrijwel geheel terug (afhankelijk van het belastingtarief waar u onder valt). Onderaan deze pagina rekenen wij u dit aan u voor.

De voordelen van het Ambassadeurschap

Als Holland Dance Festival Ambassadeur maakt u bijzondere optredens en belangrijke activiteiten mogelijk. Daarnaast helpt u ons om ons potentieel aan bezoekers en supporters verder te vergroten. Uw support is van vitaal belang voor ons voortbestaan en succes. In ruil hiervoor geniet u van exclusieve voordelen en privileges, zoals:

  • Uitnodigingen voor bijzondere events en producties, waarbij u kennismaakt met topartiesten en -choreografen uit de internationale danswereld – inclusief jaarlijks diverse ontvangsten en recepties en één vrijkaart voor een van deze producties.
  • In augustus ontvangt u een overzicht van onze nieuwe seizoensprogrammering, met daarbij de mogelijkheid om voor een aantal voorstellingen en activiteiten voor in te schrijven.
  • Uw naam wordt, indien u dit op prijs stelt, vermeld op de Ambassadeurs-pagina op onze website.
  • U ontvangt onze speciale Ambassadeurs-nieuwsbrief, met daarin aandacht voor nieuwe, niet te missen voorstellingen, speciale projecten, unieke aanbiedingen en met exclusieve interviews, reportages, kijkjes-achter-de-schermen en uiteraard prachtige video’s en fotografie.
  • Als Holland Dance Festival Ambassadeur maakt u deel uit van een exclusief netwerk.

Meer kaarten bestellen?

Natuurlijk kunt u, naast de aanschaf van uw vrijkaart, ook extra kaarten voor Sutra bijbestellen. Hiervoor betaalt u het reguliere eersterangs-tarief van € 35,- p.p. Uw gasten zijn uiteraard ook welkom bij de ontvangsten in de pauze en na afloop. Word Ambassadeur en bestel uw (vrij)kaart(en).

Als Holland Dance Festival Ambassadeur geniet u van optimaal fiscaal voordeel

Voor een ‘instaptarief’ van minimaal € 100,- (meer mag natuurlijk ook altijd) kunt u voor de resterende maanden van 2018 Holland Dance Festival Ambassadeur worden.
Het normale jaartarief bedraagt € 120,-.

Holland Dance Festival is aangemerkt als een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Een gift aan een ANBI levert u een extra belastingvoordeel op bij uw aangifte inkomstenbelasting. Zolang de Geefwet van kracht is, mag u uw donatie aan ons verhogen met 25 procent. Deze verhoging mag worden toegepast op een bedrag van maximaal € 5.000,- per jaar. Het bedrag dat u terugkrijgt, is afhankelijk van het percentage belasting dat u betaalt en kan, bijvoorbeeld, bij een schenking van € 100,- oplopen tot maar liefst € 64,94. Zie de rekenvoorbeelden hieronder.

Belastingtarief Berekening teruggaaf bij schenking van € 100,- Teruggaaf
36,55 procent 36,55 procent van € 125,- € 45,69
40,85 procent 40,85 procent van € 125,- € 51,06
51,95 procent 51,95 procent van € 125,- € 64,94

Periodieke giften

U kunt ook gebruikmaken van de mogelijkheid om uw schenking voor een periode van vijf of tien jaar vast te leggen. In dat geval mag u het complete bedrag van de gift aftrekken. Er geldt geen drempel en geen maximumbedrag voor periodieke giften. Wel moet u uw gift in een schriftelijke overeenkomst vastleggen. Wij informeren u hier graag verder over en hebben hiervoor een overeenkomst beschikbaar.

Contact

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben of een periodieke gift willen doen, neem dan contact op met onze Relatiemanager Astrid van Leeuwen: astrid@holland-dance.com of 070 361 61 42.