A/ZDatumLocatie
© De Schaapjesfabriek

Zomer Dansimpuls 2018 voor dansdocenten: start het nieuwe seizoen fris en vol inspiratie!

Van 23 t/m 25 augustus 2018 organiseren Holland Dance Festival en Dansbelang opnieuw de Zomer Dansimpuls 2018 in de Chassé Dance Studios te Amsterdam. De inschrijvingen zijn nu geopend!

Wat?
In 1992 gestart als de Dans3Daagse, is de huidige Zomer Dansimpuls een echt blijvertje geworden. Elk jaar weer komen dansdocenten bij elkaar om net als de eerste editie ‘te trainen en ideeën op te doen voor de lessen, zodat het nieuwe seizoen weer fris begonnen kan worden’. Verwacht een gevarieerd programma boordevol interessante lessen van een divers docententeam. Net als bij voorgaande edities neemt ook dit jaar methodiek een belangrijke plaats in.

Waar en wanneer?
De Zomer Dansimpuls 2018 wordt van 23 t/m 25 augustus 2018 gehouden in de Chassé Dance Studios in Amsterdam. Deze sfeervolle studio’s in de voormalige kerk bevinden zich op een ideale, centraal gelegen locatie voor de zomercursus. Voor iedereen goed bereikbaar en voor iedereen is er plaats!

Boek voor 25 juni en ontvang vroegboekkorting!

Boek voor 25 juni en ontvang vroegboekkorting!

Als je je ticket voor de Zomer Dansimpuls vóór 25 juni boekt, ontvang je 15% vroegboekkorting op het totale bedrag. Maak daar dus snel gebruik van!

Lees meer