fbpx
A/ZDatumLocatie

Jouw bezoek

Holland Dance Festival werkt samen met verschillende partners om onze voorstellingen, evenementen en workshops werkelijkheid te maken. Wij hopen u gauw op een van onze locaties welkom te heten.

Veilig naar het theater
Wij nemen we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en bezoekers zeer serieus. In overeenstemming met de maatregelen vanuit de overheid vragen we onze bezoekers vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs te tonen in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.

Je coronatoegangsbewijs is op 3 manieren te verkrijgen:

  • Vaccinatiebewijs
    Een volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.
  • Herstelbewijs
    Een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Via www.testenvoortoegang.org kun je een afspraak maken voor een gratis coronatest.

Open de Coronacheck-app op je telefoon om je coronatoegangsbewijs op te halen, of ga naar coronacheck.nl om een papieren versie te printen.

Alsnog klachten
Heb je ondanks de negatieve testuitslag toch klachten die passen bij het coronavirus? Dan vragen we je om niet naar de voorstelling te komen. Laat je testen bij de GGD, via onze kassa kunnen wij naar een geschikte oplossing kijken.

Bedankt voor uw begrip en twijfel niet om uw vragen te mailen naar info@holland-dance.com.

Kassa & Tickets

Kassa & Tickets

Hier vindt u praktische informatie over de kaartverkoop, kortingen, algemene voorwaarden en contactgegevens van de kassa.

Lees meer
Toegankelijkheid & Bereikbaarheid

Toegankelijkheid & Bereikbaarheid

Holland Dance Festival gelooft in ‘Dans voor iedereen’. Wat dat precies betekent voor de toegankelijkheid per locatie vindt u hier.

Lees meer