fbpx
A/ZDatumLocatie

Kassa & Tickets

Bestel online of kom langs

Het hele jaar door kunt u online kaarten boeken voor alle workshops en voorstellingen. Ook kunt u voor alle voorstellingen terecht bij de festivalkassa in het Korzo theater aan de Prinsestraat 42 (2513 CE, Den Haag).

Online kaartverkoop

Online kaarten kopen is voordelig en gemakkelijk. U betaalt namelijk geen transactiekosten per kaart, maar enkel € 2,- per bestelling. Na afronding van de bestelling ontvangt u de e-tickets kosteloos in uw mailbox. Wilt u de kaarten liever per post thuis ontvangen? Dan worden deze tot een week voor de voorstelling thuis gestuurd. Niet opgestuurde kaarten liggen op de dag van de voorstelling klaar bij het desbetreffende theater. Online betalen kan veilig met Creditcard of iDeal. Creditcard wordt direct belast.

Openingstijden festivalkassa

Maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 18:00 uur en op zondag vanaf 2 uur voor aanvang van de voorstellingen. Op voorstellingsdagen is de kassa geopend tot aanvang van de laatste voorstelling.

Telefoonnummer festivalkassa

(070) 363 75 40

Telefoonnummer kantoor

(070) 361 61 42

Betalingsmogelijkheden festivalkassa

Betalen is mogelijk met PIN en creditcard. Helaas accepteren wij geen Podiumcadeaukaarten en VVV-cadeuabonnen.

Kortingen

Kortingen zijn mogelijk op vertoon van een geldige studentenpas, CJP, Ooievaarspas en Uitpas. Er kan gevraagd worden om uw kortingskaart te tonen bij de zaal. Houd deze dus altijd bij de hand.

Student / CJP / Onder 27 jaar: tegen een kortingstarief (zie de betreffende voorstelling)
* Ooievaarspas: 50% (niet online te boeken)

Omruilen

Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Wel is het mogelijk om tijdig uw kaarten te ruilen voor een andere voorstelling volgens de regels die gelden bij het theater waar u de kaarten gekocht heeft. Neem contact op met de desbetreffende kassa om de mogelijkheden te bespreken. De festivalkassa brengt per retournering of ruiling € 3,50 administratiekosten in rekening.

Algemene Voorwaarden

Voor al onze voorstellingen, evenementen, en workshops gelden onze Algemene Voorwaarden.