fbpx
A/ZDatumLocatie

Tours en overige voorstellingen

Naast ons festival en onze vele maatschappelijke projecten organiseert Holland Dance Festival nog andere losse voorstellingen en tours. Wij brengen hiermee internationaal gerenommeerde of talentvol landelijke danscompagnieën naar het Nederlands publiek.

Door onze samenwerking met theaters verspreid door het hele land kunnen wij op regionaal niveau een venster op de danswereld geven. Ook in dit seizoen, ondanks alle coronamaatregelen, hebben wij veelzijdige producties kunnen programmeren.

Talent On The Move tournee

Talent On The Move tournee

Talent On The Move is een aanstekelijke, hartverwarmende show op het hoogste niveau, waarbij de passie en energie van het podium afspatten: ieder jaar weer, ieder jaar anders, en nu al meer dan tien jaar.

Lees meer

The Grand

The Grand. Een exclusief event in de historische Raadzaal van het prachtige hotel, waar haute cuisine en dans op hoog niveau samenkomen.

Lees meer
The Grand
Introdans | HubClub

Introdans | HubClub

De HubClub is een etalage van onweerstaanbare aantrekkelijke inclusieve danskunst. In samenwerking met Holland Dance Festival gaat maker Junadry Leocaria aan de slag voor dit inclusieve dansfeest.

Lees meer