A/ZDatumLocatie

Contact & Boekingen

Heeft u vragen over de voorstellingen of de workshops? Of heeft u hulp nodig bij het bepalen van  uw traject? Een vast team van educatiemedewerkers staat voor u klaar voor advies op maat en de organisatie van uw dansactiviteiten.

Primair onderwijs (PO) & Speciaal Onderwijs (SO)

Primair onderwijs (PO) & Speciaal Onderwijs (SO)

Neem voor meer informatie over danseducatie in het primair en speciaal onderwijs contact op met Yolanda van der Heijden.

E-mail: yolanda@holland-dance.com
Telefoon: 070 – 21 70 560

Primair onderwijs (PO) & Voortgezet onderwijs (VO)

Primair onderwijs (PO) & Voortgezet onderwijs (VO)

Neem voor meer informatie over danseducatie in het primair en voortgezet onderwijs contact op met Judith van Hemert.

E-mail: judith@holland-dance.com
Telefoon: 070 – 21 70 559

Maak kennis met het Holland Dance Festival docententeam

Maak kennis met het Holland Dance Festival docententeam

Het dansdocententeam van Holland Dance Festival bestaat uitsluitend uit professionele dansdocenten die in het bezit zijn van een HBO-dansdocentendiploma. Zij hebben allemaal affiniteit en ervaring met de uiteenlopende doelgroepen die Holland Dance Festival bedient.

Holland Dance Festival werkt samen met Cultuurschakel, Sally Dansgezelschap Maastricht, Zuiderstrandtheater en De Nieuwe Regentes. Holland Dance Festival spitst haar aanbod waar kan toe op de doorlopende leerlijn van het Cultuuronderwijs Op zijn Haags.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de educatieve projecten en (school)voorstellingen van Holland Dance Festival.