fbpx
A/ZDatumLocatie

geRAAKt!

“Dans én voetbal samen? Ja!”

 

Tijdens de geRAAKt! schoolweek bieden het Holland Dance Festival en ADO Den Haag een uniek programma voor groep vier t/m acht van het primair onderwijs, waarin dans én voetbal centraal staan en gezondheid en talentontwikkeling de belangrijkste thema’s zijn. De geRAAKt! week is afwisselend en spreekt door de combinatie van dans en voetbal veel leerlingen direct aan. Tijdens de week ontdekken leerlingen hoeveel overeenkomsten dans en voetbal hebben. Ondertussen komen zij spelenderwijs in aanraking met de waardevolle elementen die dans en voetbal bevatten voor hun ontwikkeling.

Bewegen en gezond leven bijvoorbeeld, maar ook samenwerken, zelfvertrouwen opbouwen en presenteren. De activiteiten tijdens de geRAAKt! week vinden plaats op school maar ook in het theater en het voetbalstadion van ADO Den Haag. Een onvergetelijke week dus! Naast het standaard lespakket dat is ontwikkeld door het Holland Dance Festival en ADO Den Haag kan geRAAKt! natuurlijk op maat worden aangepast voor uw klas. Wilt u met uw leerlingen bijvoorbeeld aan een presentatie werken of juist meer tijd inruimen voor praktische lessen of clinics? Dat is allemaal mogelijk. Wilt u gerelateerde lessen voor uw leerlingen van groep 1-3? Ook dat kan. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie
Meer weten over geRAAKt! en hoe u geRAAKt! kunt boeken? Neem dan contact op met de afdeling educatie van Holland Dance Festival via 070 – 361 61 42 of mail naar Yolanda van der Heijden via yolanda@holland-dance.com, dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden!