fbpx
A/ZDatumLocatie

geRAAKt!

“Dans én voetbal samen? Ja!”

 

Met geRAAKt! bieden Holland Dance Festival en ADO Den Haag een uniek programma voor het primair onderwijs, waarin dans én voetbal, kunst én sport centraal staan. En beweging en gezonde leefstijl de belangrijkste thema’s zijn. GeRAAKt! is afwisselend en spreekt door de combinatie van dans en voetbal veel leerlingen direct aan. Tijdens geRAAKt! ontdekken leerlingen hoeveel overeenkomsten dans en voetbal hebben. Ondertussen komen zij spelenderwijs in aanraking met de waardevolle elementen die dans en voetbal bevatten voor hun ontwikkeling.

Bewegen en gezond leven bijvoorbeeld, maar ook samenwerken, zelfvertrouwen opbouwen en presenteren. De activiteiten tijdens geRAAKt! vinden plaats op school maar ook in het theater en het voetbalstadion van ADO Den Haag. Vanuit alle geRAAKt! activiteiten kunt u op maat uw eigen lespakket samenstellen. Zodat de tijdsinvestering en de inhoud aansluiten bij uw wensen.

Meer informatie
Meer weten over geRAAKt! en hoe u geRAAKt! kunt boeken? Neem dan contact op met de afdeling educatie van Holland Dance Festival via 070 – 361 61 42 of mail naar Eva van der Heijden via eva@holland-dance.com, dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden!