fbpx
A/ZDatumLocatie

See: dans kijken

Holland Dance Festival werkt vanuit de See, Do, Reflect en Experience aanpak. Zien, doen, reflecteren en ervaren zijn belangrijke elementen in de samenstelling van uw dansprogramma. Samen maken we een programma op maat, van eenmalige kennismakingsworkshop tot integraal project. Uw doelstellingen, klein of groot, zijn leidend in de keuzes voor het samenstellen van dit dansprogramma.

See

Een ultieme danservaring is het bezoeken van een voorstelling. Holland Dance Festival komt met haar voorstellingen naar uw school toe, zowel het regulier als het speciaal onderwijs. Wij werken samen met partners die veel ervaring hebben in en affiniteit met het dansen van voorstellingen voor speciaal onderwijs. Voor ieder bezoek is er contact met de school, waardoor eventuele bijzondere behoeften kunnen worden afgestemd en waar nodig elementen aangepast.

+ Reflect + Experience

Maak een voorstellingsbezoek nog completer door Reflect- en Experience-elementen toe te voegen. Volg een inleiding van de choreograaf voorafgaand aan de voorstelling, ontmoet de dansers van het gezelschap na de voorstelling of vraag een dansprofessional van tevoren langs te komen in de klas. Het is daarnaast ook mogelijk om één of meerdere lesbrieven aan te vragen die betrekking hebben op dans. Combineer het voorstellingsbezoek met een Do-element. Volg een dansworkshop geïnspireerd op de voorstelling of ga van tevoren aan de slag op school met een dansprofessional van Holland Dance Festival.

Is 'dans doen' ook iets voor uw leerlingen?

Is 'dans doen' ook iets voor uw leerlingen?

Holland Dance Festival biedt workshops aan in alle dansdisciplines: klassiek ballet, moderne dans, breakdance, free running, bollywood en streetdance. Daarnaast zijn er ook workshops die aansluiten bij een specifieke voorstelling. Wilt u een workshop binnen een bepaald thema dat actueel is op uw school? Of wilt u uw leerlingen kennis laten maken met dans? Vindt u het belangrijk dat uw leerlingen een choreografie leren maken? Ook dat kunnen we organiseren.

Lees meer