fbpx
A/ZDatumLocatie

BODYTRAFFIC

BODYTRAFFIC

“BODYTRAFFIC displays sheer animal magnetism”

BODYTRAFFIC is gekozen tot het ‘gezelschap van de toekomst’ door het prestigieuze The Joyce Theater uit New York. Het relatief jonge gezelschap opgericht in Los Angeles waait als een frisse wind door de danswereld en wordt internationaal erkend voor de hoge kwaliteit van hun werk.

Dat is knap in zo’n korte tijd en we zijn dan ook meer dan nieuwsgierig naar hun debuut in Europa. Verwacht een veelzijdige avond met vier creaties van choreografen Barak Marshall, Sidra Bell, Richard Siegal en Victor Quijada die het beste tonen wat hedendaagse dans te bieden heeft.

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de Danskijkersserie van Theater aan het Spui.

Impression of the performance

Tip: Maak kennis met het repertoire van hét ‘gezelschap van de toekomst’

Maak tijdens deze workshop op 3 februari kennis met het veelzijdige repertoire van BODYTRAFFIC. De workshop start met een korte warming-up, waarnaar je onder leiding van de dansers Lindsey Matheis (sinds 2015 werkzaam voor het gezelschap) en Joseph Davis (sinds 2016 werkzaam voor het gezelschap) kennis maakt met het adembenemende hedendaagse repertoire van het gezelschap. Tot slot vindt er nog een Q&A sessie plaats, waarbij je de dansers het hemd van het lijf kunt vragen.

Read more

Dates & Tickets

Price Date Start time Location Order
Fri. 02 februari 2018 20:00 Theater aan het Spui, Den Haag Sorry, event has already occurred
Sat. 03 februari 2018 20:00 Theater aan het Spui, Den Haag Sorry, event has already occurred
Sun. 04 februari 2018 14:30 Theater aan het Spui, Den Haag Sorry, event has already occurred