fbpx
A/ZDatumLocatie

Holland Dance Festival & Zuiderstrandtheater | Dance Company Nanine Linning | Endless Song of Silence

Dance Company Nanine Linning | Endless Song of Silence

“"De vormgeving van Endless Song of Silence is oogstrelend.(…) De wisselwerking tussen video en dansers ziet er fabuleus uit.’’ (NRC Handelsblad)”

In 2009 maakte Nanine Linning ‘Endless’, een intiem duet over liefde, hoop en het onherroepelijke afscheid, dat vele mensen tot tranen roerde. Nu bewerkt Linning deze publiekslieveling tot een avondvullende voorstelling voor tien dansers. Gorecki’s angrijpende ‘Derde symfonie’, filmprojecties en live-videobeelden vormen het decor voor de heftige strijd van de dansers en laten u niet onberoerd. Centraal staat een loopband, die Linning gebruikt als symbool voor het wegtikken van de tijd.

Inleiding

Om 19:15 uur wordt er door Nanine Lining een gratis inleiding gegeven bij deze voorstelling. De inleiding vindt plaats in de foyer op de 1e verdieping. U hoeft hiervoor niet van te voren te reserveren.

Bereikbaarheid Zuiderstrandtheater

Stadsbus 22 (HTM)
Bezoekers die met bus 22 reizen, stappen op enkele meters voor de ingang in en uit bij de bushalte ‘Zuiderstrandtheater’. Rondom voorstellingen stopt deze bus voor het theater, maar controleer de bustijden goed vóór uw vertrek! Let op: bus 22 rijdt op doordeweekse dagen ‘s middags niet langs het theater (bijvoorbeeld rondom voorstellingen in vakanties). Bus 22 vertrekt elk kwartier vanaf het busplatform op Den Haag Centraal (deze bevindt zich boven, op de eerste verdieping van het station). Indien u met tramlijn 11 of 16 komt, kunt u bij halte ‘Statenlaan’ overstappen op bus 22.

Gratis Pendeldiensten rondom voorstellingen
Twee elektrische shuttles rijden rondom voorstellingen gratis in een pendeldienst van en naar het Zuiderstrandtheater. U kunt opstappen op een vast punt vóór benzinestation BP Statenlaan, dichtbij halte ‘Statenlaan’ (tram 11) en halte ‘Van Boetzelaerlaan Noord’ (tram 16). U herkent de shuttles aan de Zuiderstrandtheaterlogo’s.

Dates & Tickets

Price Date Start time Location Order
Thu. 26 september 2019 20:00 Zuiderstrandtheater, Den Haag Sorry, event has already occurred