fbpx
A/ZDatumLocatie

Re-create

6 choreografen, 6 instructies, 1 re-creation – leer de moves, maak jouw eigen choreo en deel je creatie met de wereld.

In de komende weken krijg je de kans om van zes professionele choreografen bewegingen te leren, jouw eigen choreografie er mee te bouwen en jouw creatie via ons aan de wereld te tonen.

Het is al weer even geleden dat jullie dansers en choreografen op volle toeren konden oefenen en creëren. Wij horen dan om ons heen ook veel geluiden van artiesten die hun creatieve ei kwijt willen én moeten! Vandaar dat wij de hulp hebben ingeschakeld van een aantal internationale top choreografen bekend van ons festival om die creatieve breinen te prikkelen.

In korte clips, te vinden op ons YouTube kanaal, leggen de choreografen bewegingen of frases van een bestaand stuk aan jullie uit. Het is dan aan jullie om met deze tools je eigen choreografie te creëren. Kies je eigen volgorde, combineer bewegingen met elkaar of geef je eigen twist aan een frase. Alles is mogelijk!

Let er op bij het kiezen van de muziek dat je rechtenvrije muziek gebruikt, aangezien wij het anders niet via ons YouTube kanaal kunnen delen. Wij raden Bensound aan, hier hoef je alleen de artiest en titel te benoemen in de beschrijving van je video om een geblokkeerde video te voorkomen. Voorbeelden van een juiste manier van crediten zijn:  “Music: https://www.bensound.com/royalty-free-music of “Music: « Song Title » from Bensound.com

Deelnemen
Upload je video op YouTube met de titel HDF | Re-create + de titel van jouw creatie. En vul op het onderstaande formulier de titel van je creatie, de naam/namen van de danser(s) en de url naar je video. Wij zorgen er dan voor dat jouw choreografie in onze speciale Re-creation playlist op YouTube komt.