A/ZDatumLocatie

Partnerships met bedrijven

Wij geloven in samenwerking en over de grenzen heen kijken. Juist onverwachte samenwerkingsverbanden blijken in het oog te springen en succesvol te zijn. Holland Dance Festival heeft in de loop der jaren vele partnerships met diverse bedrijven gesloten.

De aanknopingspunten voor een partnership tussen Holland Dance Festival en uw organisatie zijn legio:

  • U bouwt mee aan de internationale dansorganisatie
  • Op het gebied van danseducatie voor is Holland Dance een grote speler in Nederland. Dat alles vanuit de filosofie dat dans bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren op muzikaal, motorisch, cultureel en persoonlijk vlak. En dansen is gezond!
  • De maatschappelijke bijdrage van dans is bijna niet te overschatten. Het brengt kinderen in beweging, geeft senioren een gezonder leven en brengt mensen met en zonder beperking met elkaar in contact.
  • Holland Dance Festival haalt de beste gezelschappen uit de wereld naar Nederland. Wellicht wilt u ons ondersteunen om een gezelschap uit het land waar uw bedrijf actief is, of van oorsprong vandaan komt, naar Nederland te halen?
  • Netwerkavonden, arrangementen, workshops en speciale dansprogrammeringen kunnen wij op maat gemaakt verzorgen. Exclusief voor uw relaties.

Zij gingen u voor

Met Ketel 1/ Nolet hebben wij hun nieuwe formule Ketel in de Mix tijdens het festival gepresenteerd met als gezamenlijk propositie: vernieuwing vanuit een eeuwenoud ambacht.

Met Etihad Airlines hebben wij een samenwerking opgezet vanuit het motto van Etihad: the world is our home, you are our guest. Samen bereiken we de specifieke doelgroepen. Daarnaast bereiken we specifieke doelgroepen voor beide organisaties.

Onze dansers en hun medewerkers slapen dankzij partnerships voor  bij Accor en Mercure Hotels in Den Haag. Ook zijn er speciale overnachtingsarrangementen voor het publiek.

Meer informatie
Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om met Holland Dance Festival samen te werken? Neemt u dan contact op met Astrid van Leeuwen, Relatiemanager van Holland Dance Festival, via 070 – 361 61 42 of stuur een mail naar: astrid@holland-dance.com.