fbpx
A/ZDatumLocatie

Holland Dance Festival Donateur

Ook voor een gering bedrag per maand kunt u ons als particulier steunen door Holland Dance Festival Donateur te worden. Uw support is van vitaal belang voor ons voortbestaan en succes. Bent u een liefhebber van dans? Wilt u zich hard maken voor artistieke topkwaliteit en daarnaast ook kwetsbare groepen in onze samenleving de kans bieden om de kracht van dans te ervaren? Word dan nu Donateur.

Jiří Kylián, choreograaf en Ereburger van de stad Den Haag:

Jiří Kylián, choreograaf en Ereburger van de stad Den Haag:

‘Al jaren ben ik lid van het Comité van Aanbeveling van Holland Dance Festival, dat voor mij een van de meest opwindende ontmoetingsplaatsen binnen de internationale danswereld is. Ik nodig u dan ook van harte uit om donateur van Holland Dance Festival te worden’

Uw gift
Waar Holland Dance Festival Ambassadeurs een bedrag van minimaal € 100,- per jaar doneren, kunt u al voor € 5,- per maand (meer mag natuurlijk altijd) Donateur van onze organisatie worden.

Uw privileges

  • U hebt recht op voorbespreking voor onze voorstellingen, zowel binnen het tweejaarlijkse Holland Dance Festival als daarbuiten.
  • U ontvangt onze speciale Donateurs-nieuwsbrief, met daarin aandacht voor nieuwe, niet te missen voorstellingen, speciale projecten en unieke aanbiedingen, verlevendigd met prachtige video’s en fotografie.
  • Ook ontvangt u jaarlijks rond de zomer onze nieuwe seizoensbrochure en tweejaarlijks in november ons Festival Magazine automatisch op uw huisadres.

Fiscaal voordeel
Holland Dance Festival is aangemerkt als een culturele ANBI. Een gift aan een ANBI levert u een extra belastingvoordeel op bij uw aangifte inkomstenbelasting. Zolang de Geefwet van kracht is, mag u uw donatie aan ons verhogen met 25 procent. Raadpleeg voor verdere voorwaarden: www.belastingdienst.nl.

Uw steun helpt ons te blijven doen waar wij goed in zijn: onvergetelijke danservaringen bieden, aan iedereen in onze samenleving.

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen, bel dan met: 070-361 61 42. U kunt vragen naar Frans-Johann Dietzel, Relatiemanager van Holland Dance Festival. Of stuur een mail naar: frans-johann@holland-dance.com.