fbpx
A/ZDatumLocatie

Zakelijke partnerships

Draag bij aan excellentie en maatschappelijke verbinding

Als Holland Dance Festival geloven wij in de kracht van samenwerking en de noodzaak van over grenzen heen kijken. Om ons belangrijke, internationaal onderschreven werk te kunnen voortzetten, maar vooral ook om het voor nóg meer mensen en doelgroepen in Nederland toegankelijk te maken, slaan wij de handen graag ineen met culturele, maatschappelijke en commerciële partners.

Het verschil maken

  • Wie met Holland Dance Festival samenwerkt, levert allereerst een belangrijke bijdrage aan het behouden en verder versterken van het bloeiende culturele klimaat in Nederland. Wij bieden u de mogelijkheid om u te verbinden aan cultuur van internationale topkwaliteit.
  • Daarnaast kunt u als partner van Holland Dance Festival een cruciale rol spelen bij het ontwikkelen en implementeren van aansprekende, creatieve oplossingen die hét verschil kunnen maken voor uiteenlopende actuele maatschappelijke problemen. Zoals de toenemende bewegingsarmoede onder jongeren en de steeds groter wordende eenzaamheid onder ouderen.
  • Bovendien bouwt u mee aan een dynamische, wereldwijd hoog aangeschreven dansorganisatie én bent u onderdeel van een internationaal netwerk dat staat voor topkwaliteit, innovatie en verbinding.

Bereik en zichtbaarheid

Holland Dance Festival richt zich met zijn voorstellingen en activiteiten op de breedst mogelijke afspiegeling van de Nederlandse maatschappij, variërend van de culturele elite tot mensen die door hun afkomst, handicap of ouderdom onze aandacht en steun nodig hebben. Wij geven de samenwerking met onze partners altijd inhoudelijke betekenis en benutten alle publicitaire mogelijkheden daartoe. Tijdens onze voorstellingen en activiteiten én in onze media-uitingen staan wij garant voor een grote zichtbaarheid van uw bedrijf of merk.

Exclusieve activiteiten, selecte netwerken

Daarnaast bieden wij uw relaties en medewerkers de beste plaatsen voor internationale topvoorstellingen en organiseren op uw verzoek graag exclusieve, verrassende en altijd volledig op maat gesneden evenementen en activiteiten. U maakt kennis met topchoreografen en -dansers en begeeft u binnen selecte netwerken van onder meer het bedrijfsleven, de politiek en de culturele wereld.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om met Holland Dance Festival samen te werken? Neem dan contact op met Frans-Johann Dietzel, Relatiemanager van Holland Dance Festival, via 070 – 361 61 42 of stuur een mail naar: frans-johann@holland-dance.com.