fbpx
A/ZDatumLocatie

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Holland Dance Festival gelooft in ‘Dans voor iedereen’. Of het nou gaat om de choreografen achter de schermen, de dansers op het toneel, of het publiek in de zaal. Wij streven ernaar zo goed mogelijk toegankelijk te zijn voor iedereen. Heeft u tijdens het bezoek een vraag of verzoek, kunt u altijd bij een van onze medewerkers terecht.

Ieder mens is uniek in zijn wensen en behoeften. Twijfelt u aan de toegankelijkheid van één van onze theaters? Dan nodigen wij u uit contact op te nemen met de festivalkassa via tickets@holland-dance.com of telefonisch via (070) 363 75 40.

Bereikbaarheid Zuiderstrandtheater

Stadsbus 22 (HTM)

Bezoekers die met bus 22 reizen, stappen op enkele meters voor de ingang in en uit bij de bushalte ‘Zuiderstrandtheater’. Rondom voorstellingen stopt deze bus voor het theater, maar controleer de bustijden goed vóór uw vertrek! Let op: bus 22 rijdt op doordeweekse dagen ‘s middags niet langs het theater (bijvoorbeeld rondom voorstellingen in vakanties). Bus 22 vertrekt elk kwartier vanaf het busplatform op Den Haag Centraal (deze bevindt zich boven, op de eerste verdieping van het station). Indien u met tramlijn 11 of 16 komt, kunt u bij halte ‘Statenlaan’ overstappen op bus 22.

Gratis pendeldiensten rondom voorstellingen

Twee elektrische shuttles rijden rondom voorstellingen gratis in een pendeldienst van en naar het Zuiderstrandtheater. U kunt opstappen op een vast punt vóór benzinestation BP Statenlaan, dichtbij halte ‘Statenlaan’ (tram 11) en halte ‘Van Boetzelaerlaan Noord’ (tram 16). U herkent de shuttles aan de Zuiderstrandtheaterlogo’s.