A/ZDatumLocatie

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Het Holland Dance Festival streeft ernaar zo goed mogelijk toegankelijk te zijn voor iedereen. De theaters in Den Haag zijn rolstoeltoegankelijk: er zijn rolstoelplekken in de zalen en er zijn rolstoeltoiletten. Toch zijn de theaters niet volledig toegerust op rolstoelgebruik. De wachttijden bij een lift of toilet kunnen daarom iets langer zijn. Onze excuses voor het ongemak. Bent u mindervalide en wilt u een bezoek brengen aan één van de theaters? Neemt u dan even contact op met festivalkassa via tickets@holland-dance.com of (070) 363 75 40.

Bereikbaarheid Zuiderstrandtheater

Stadsbus 22 (HTM)

Bezoekers die met bus 22 reizen, stappen op enkele meters voor de ingang in en uit bij de bushalte ‘Zuiderstrandtheater’. Rondom voorstellingen stopt deze bus voor het theater, maar controleer de bustijden goed vóór uw vertrek! Let op: bus 22 rijdt op doordeweekse dagen ‘s middags niet langs het theater (bijvoorbeeld rondom voorstellingen in vakanties). Bus 22 vertrekt elk kwartier vanaf het busplatform op Den Haag Centraal (deze bevindt zich boven, op de eerste verdieping van het station). Indien u met tramlijn 11 of 16 komt, kunt u bij halte ‘Statenlaan’ overstappen op bus 22.

Gratis pendeldiensten rondom voorstellingen

Twee elektrische shuttles rijden rondom voorstellingen gratis in een pendeldienst van en naar het Zuiderstrandtheater. U kunt opstappen op een vast punt vóór benzinestation BP Statenlaan, dichtbij halte ‘Statenlaan’ (tram 11) en halte ‘Van Boetzelaerlaan Noord’ (tram 16). U herkent de shuttles aan de Zuiderstrandtheaterlogo’s.