fbpx
A/ZDatumLocatie

Ailey II – Next Generation of Dance

Data & Tickets
Photo by Nir Arieli

“There's nothing like an evening spent with Ailey II - New York Times”

In vervolg op het grote succes van Alvin Ailey American Dance Theater in 2019 in het Luxor Theater Rotterdam presenteren wij Ailey II. Exclusief te zien tijdens het Holland Dance Festival in 2024! Ailey II staat universeel bekend voor het samenvoegen van de geest en energie van ‘s lands beste jonge danstalent met de passie en creatieve visie van de meest opmerkelijke opkomende choreografen van vandaag.

Opgericht in 1974 als het Alvin Ailey Repertory Ensemble, belichaamt het gezelschap zijn baanbrekende missie om een uitgebreide culturele gemeenschap te creëren met haar dansvoorstellingen. Ailey II is uitgegroeid tot een van de meest populaire moderne dansgezelschappen, die een rigoureus toerschema combineert met uitgebreide community outreach programma’s. Dance Magazine noemt Ailey II “Ongeëvenaard” en The New York Times verklaart: “Er gaat niets boven een avond met Ailey II, de jongere versie van Alvin Ailey American Dance Theater”.

Holland Dance Festival is de enige internationale dansbiënnale van Nederland
Onze missie is om dans toegankelijk te maken voor iedereen. Dans inspireert en dat is waarom wij zo gepassioneerd zijn over ons werk. De volgende Holland Dance Festival editie vindt plaats in januari en februari 2024. Het festival belooft ook dan weer een rijke staalkaart te zijn van de internationaal meest belangwekkende en spraakmakende dansproducties.

Impressie van de voorstelling

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
€ 20 - € 59 Do. 25 January 2024 20:15 Amare, Den Haag Bestel Tickets
€ 20 - € 59 Vr. 26 January 2024 20:15 Amare, Den Haag Bestel Tickets
€ 20 - € 59 Za. 27 January 2024 20:00 Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam Bestel Tickets
€ 20 - € 59 Zo. 28 January 2024 20:00 Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam Bestel Tickets