fbpx
A/ZDatumLocatie

Antonin Comestaz | For All We Know

Antonin Comestaz | For All We Know

“Nederlands Dans Theater en Korzo presenteren ode aan permanente creativiteit”

Okee. Hier staan we. Dezelfde spelers, nieuw spel. Kop of munt? Vier pioniers zweven ondersteboven. Ze omarmen de dingen waarvan ze weten ze dat ze die niet weten, om de regels te (her)ontdekken. Aanpasbaar, opvouwbaar, uitwerpbaar. Als heersers van de oneindige ruimte.

De speelse, absurdistische toon en een ongelooflijke bewegings-inventiviteit geven het werk van de in Nederland neergestreken Franse choreograaf Antonin Comestaz een geheel eigen charme. Achter de innemende lichtheid ligt de ernst en authentieke gedrevenheid van een veelzijdige maker waar we nog veel van gaan horen. Na verschillende succesvolle, korte stukken is For all we know zijn eerste voorstelling die op tournee gaat en waarmee NDT en Korzo hem presenteren aan het Nederlandse publiek.

Antonin Comestaz
Antonin Comestaz (Frankrijk, 1980) is afgestudeerd aan de Paris Opera Ballet School in 1999 en danste daarna bij de Paris Opera Ballet, The Hamburg Ballet, Tanz Theater München, Ballet Mainz en Scapino Ballet Rotterdam. Sinds 2013 focust Antonin zich op de ontwikkeling van zijn eigen werk als freelance choreograaf, met als doorbraak zijn cross-genre stuk Out of the grey bij Korzo. Antonins werk openbaart zich vaak in absurde en duister komische uitingen van het alledaagse leven en de mens. Hij ontving voor zijn speelse, eigenzinnige en zeer betrokken choreografische stijl al verschillende awards en nominaties. Zijn werk wordt regelmatig getoond op verschillende internationale festivals.

 

Toegankelijkheid Korzo theater

Meer informatie over toegankelijkheid en bereikbaarheid vindt u hier.

 

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
€10 - €20 Do. 23 januari 2020 20:30 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
€10 - €20 Vr. 24 januari 2020 20:30 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
€10 - €20 Za. 25 januari 2020 20:30 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden