fbpx
A/ZDatumLocatie

Codarts Dance Company | Talent On The Move 2021 Livestream (19:00 & 20:30)

Talent On The Move 2021 Livestream

“De sterren van morgen in je woonkamer”

De jaarlijkse tournee van Talent On The Move is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Normaliter zijn de danssterren van de toekomst door heel Nederland te bewonderen, maar dat is door corona een stuk lastiger geworden. Om iedereen de kans te bieden om de toekomst van de dans te bekijken én om de dansers van Codarts Dance Company hun skills te laten tonen hebben wij besloten twee livestreams te organiseren. Beide livestreams hebben een uniek programma. Voor de echte dansfanaten raden wij dan ook aan om voor beide livestreams aan te melden!

Reserveer uw kaartje online via de knop ‘bestel tickets’ onderaan de pagina en ontvang de link voor de livestream op de dag zelf uiterlijk een uur voor de voorstelling in uw inbox (tenzij u last-minute een kaartje koopt. Dan komt deze uiterlijk 18.55u binnen). De online reservering sluit 15 minuten voor aanvang van de livestream.

Mocht u geen bevestiging van uw aankoop vinden of op de dag zelf geen link hebben ontvangen? Controleer dan eerst uw spamfolder. Mocht u nog steeds niks vinden mail dan naar paul@holland-dance.com of bel met Hester via (070) 361 61 42.

Van Jiří Kylián tot Hans van Manen, van Cayetano Soto tot Hofesh Shechter: de keur aan wereldvermaarde choreografen van wie de afgelopen jaren werk te zien was tijdens de opeenvolgende Talent On The Move-edities is indrukwekkend groot en gevarieerd. Talent On The Move is het jaarlijkse tourneeprogramma van de virtuoze en veelzijdige topdanstalenten van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. Ook in seizoen 2020/2021 kunt u weer genieten van een selectie van het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft – van solo’s en duetten, van groepswerken, van bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook van nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts zijn gecreëerd. Talent On The Move is een aanstekelijke, hartverwarmende show op het hoogste niveau, waarbij de passie en energie van het podium afspatten: ieder jaar weer, ieder jaar anders, en nu al meer dan tien jaar.

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
gratis Di. 20 April 2021 19:00 Sorry, deze voorstelling is uitverkocht
gratis Di. 20 April 2021 20:30 Sorry, deze voorstelling is uitverkocht

Veel gestelde vragen

Ik heb mijn link nog niet ontvangen, wat nu?

De link wordt via de mail op de voorstellingsdag (20 april) tussen 10 en 12 uur ‘s ochtends verzonden.

Controleer eerst altijd even uw spamfolder in de mail. Misschien is de mail hier per ongeluk in beland.

Kunt u nog steeds geen link vinden? Mail dit dan naar paul@holland-dance.com.

Mijn link werkt niet, wat nu?

Als de link niet laadt, maar uw internet doet het wel, dan vragen wij u om het volgende te proberen:

  • open de link in een andere internetbrowser (bijvoorbeeld Google Chrome)

Wordt u niet doorverwezen naar een internetbrowser als u op de link klikt? Dan vragen wij u om het volgende te proberen:

  • Kopieer de link vanuit u mail en plak deze in uw internetbrowser.

Lijkt dit nog steeds niet te werken? Mail dit dan naar paul@holland-dance.com.

Hoe laat begint de voorstelling?

De voorstellingen beginnen om 19:00 en om 20:30. Voorafgaand aan de livestream wordt er een aantal keer een kort filmpje getoond tot de livestream begint. U vindt dan in het scherm een klokje waarop afgeteld wordt tot de livestream begint.

Ik wil de livestream op de tv bekijken, kan dit?

Dat ligt aan de tv en/of laptop die u heeft!

Als u een smart-tv of een chromecast heeft is het mogelijk om door op een van deze twee icoontjes te klikken te verbinden met uw tv.

Heeft u geen smart-tv of een chromecast? Dan is het met een HDMI kabel mogelijk de laptop te verbinden met uw tv. Vergeet niet uw tv op het juiste HDMI kanaal te zetten!

 

Heeft u geen smart-tv, chromecast of HDMI kabel? Dan zult u lekker knus op uw laptop of mobiel de voorstelling kunnen bekijken.

Kan ik de livestream op pauze zetten?

Het is niet mogelijk de livestream op pauze te zetten. Net als bij een echte voorstelling gebeurt alles live.

Hoe lang duurt de livestream?

Beide livestreams duren +- 65 minuten.

Kan ik de livestream later terugkijken?

Het is niet mogelijk de livestream op een later moment terug te kijken.

Hoe bedien ik het geluid van de voorstelling?

Als u geen geluid lijkt te hebben bij de voorstelling, vragen wij u om het volgende te proberen:

  • Beweeg met de muis en kijk bij het audio-icoontje rechtsonder of het geluid aan staat
  • Controleer of het geluid van het apparaat waarmee u de stream afspeelt aan staat
  • Mocht u de stream van uw apparaat via een ander apparaat afspelen (via Chromecast of HDMI kabel), controleer dan ook of het geluid van de TV aan staat