fbpx
A/ZDatumLocatie

Codarts Dance Company | Talent On The Move 2021 Livestream (19:00 & 20:30)

Data & Tickets

Talent On The Move 2021 Livestream

“De sterren van morgen in je woonkamer”

De jaarlijkse tournee van Talent On The Move is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Normaliter zijn de danssterren van de toekomst door heel Nederland te bewonderen, maar dat is door corona een stuk lastiger geworden. Om iedereen de kans te bieden om de toekomst van de dans te bekijken én om de dansers van Codarts Dance Company hun skills te laten tonen hebben wij besloten twee livestreams te organiseren. Beide livestreams hebben een uniek programma. Voor de echte dansfanaten raden wij dan ook aan om voor beide livestreams aan te melden!

Reserveer uw kaartje online via de knop ‘bestel tickets’ onderaan de pagina en ontvang de link voor de livestream op de dag zelf in uw inbox. Mocht u geen bevestiging van uw aankoop vinden of op de dag zelf geen link hebben ontvangen? Controleer dan eerst uw spamfolder. Mocht u nog steeds niks vinden mail dan naar paul@holland-dance.com.

Van Jiří Kylián tot Hans van Manen, van Cayetano Soto tot Hofesh Shechter: de keur aan wereldvermaarde choreografen van wie de afgelopen jaren werk te zien was tijdens de opeenvolgende Talent On The Move-edities is indrukwekkend groot en gevarieerd. Talent On The Move is het jaarlijkse tourneeprogramma van de virtuoze en veelzijdige topdanstalenten van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. Ook in seizoen 2020/2021 kunt u weer genieten van een selectie van het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft – van solo’s en duetten, van groepswerken, van bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook van nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts zijn gecreëerd. Talent On The Move is een aanstekelijke, hartverwarmende show op het hoogste niveau, waarbij de passie en energie van het podium afspatten: ieder jaar weer, ieder jaar anders, en nu al meer dan tien jaar.

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
gratis Di. 20 April 2021 19:00 Bestel Tickets
gratis Di. 20 April 2021 20:30 Bestel Tickets