fbpx
A/ZDatumLocatie

Dance Date 2020 | Mixed Bill

Dance Date 2020

“Dé kans om de talenten van morgen te bewonderen!”

Ook dit jaar weer organiseert Holland Dance Festival dit unieke talentenontwikkelingsproject. Dance Date geeft jonge ambitieuze dansers de kans om te proeven van de professionele danswereld. Na audities in vijf regio’s door heel Nederland gaat een selecte groep dansers aan het werk met een aantal internationaal bekende choreografen, die de dansers klaarstomen voor een optreden tijdens het Holland Dance Festival.

Als bezoeker maakt u tijdens dit optreden kennis met een mix aan dansstijlen. Een deel van de jonge dansers is te zien in moderne choreografieën van Fabien Prioville en het gelegenheidsduo Heather Ware en Irene van Zeeland. Andere dansers gaan aan de slag met een ‘urban choreo’ van Urban Art Talent Award winnaar Sheree Lenting en weer anderen studeren de veelgeprezen productie Holland van Ed Wubbe in, onder leiding van voormalig Scapino-danseres Annemarie Labinjo-van der Meulen. En de laatste groep die auditie gedaan heeft was regio Noord, die delen uit het stuk Staunch van choreografe Krisztina de Châtel ten tonele zullen brengen.

Naast al het danstalent vanuit ons Dance Date traject zal deze avond worden gecomplementeerd met optredens van Korzo Crosstown en de winnaars van De Kunstbende.

 

Toegankelijkheid Korzo theater

Meer informatie over toegankelijkheid en bereikbaarheid vindt u hier.

 

Impressie van de voorstelling

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
€20 Za. 01 February 2020 20:30 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
€20 Zo. 02 February 2020 13:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
€20 Zo. 02 February 2020 16:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden