fbpx
A/ZDatumLocatie

DanceAble #3 | IncLab | Open Stage

Data & Tickets

DanceAble #3 | IncLab | Open Stage

“Platform voor doen, maken en tonen van inclusiedans”

Dans. Als er iets geassocieerd wordt met een motorisch perfect functionerend lichaam, is het wel deze vorm van kunst en bewegen. En het is juist deze aanname die Holland Dance Festival wil doorbreken door in november voor de derde keer het evenement DanceAble te organiseren. Tijdens dit tweedaagse evenement in Den Haag wordt inclusiedans zichtbaar en tastbaar. Het biedt ontwikkelingskansen voor dansers met of zonder een beperking, toont voorstellingen en deelt kennis.

 

Tijdens het INCLab op zaterdag 30 november bieden wij een inspirerend programma met workshops en een open stage. Met de verschillende workshops is er voor ieder wat wils en tijdens de open stage krijgt talent uit binnen- en buitenland een podium om hun werk te laten zien. Bovendien presenteert Holland Dance Festival na het succes van 2017 opnieuw een bijzonder onderwijsproject, waar leerlingen uit zowel het speciaal onderwijs als regulier onderwijs samen werken aan een voorstelling.

Open Stage

Tijdens de open stage biedt DanceAble een podium aan danstalenten uit binnen- en buitenland. In deze wervelende voorstelling maakt u kennis met vele verschillende gezelschappen en individuele makers die vanuit diverse invalshoeken met inclusieve dans bezig zijn. Door middel van korte presentaties krijgen performers onderling maar ook het publiek de kans om met elkaar kennis te maken. Een meet & greet voor publiek en artiesten completeert deze avond.

 

Toegankelijkheid

Wij willen graag dat iedereen die naar DanceAble wil, naar DanceAble kán. Daarom doen wij onze uiterste best onze events zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Mochten er bepaalde vereisten zijn voor toegankelijkheid , horen we dat graag van tevoren.

 

Vragen?
Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan, dan kun je contact opnemen met Ariane Aris, ariane@holland-dance.com.

Impressie van de voorstelling

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Za. 30 november 2019 Za. 30 november 2019 19:30 Theater aan het Spui, Den Haag Bestel Tickets