fbpx
A/ZDatumLocatie

DanceAble #3 | Symposium Step into the Future

Data & Tickets

DanceAble #3 | Symposium

“Step into the Future”

Op vrijdag 29 november organiseren we tijdens DanceAble #3 een internationaal symposium over inclusiedans, in samenwerking met het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA). Het doel: kennisdeling en bewustwording van de mogelijkheden van ‘mixed ability dance’ op zowel artistiek als sociaal gebied. Het symposium is dé gelegenheid voor experts, onderzoekers, professionals, dansers, docenten en studenten die werkzaam zijn op het terrein van inclusiedans of hier in zijn geïnteresseerd, om elkaar te ontmoeten.

 

Het centrale thema ‘Step into the Future’ krijgt gestalte in de keynote speeches van Kate Marsh, die spreekt over disabled leadership, en Claire Cunningham, die met haar lecture performance inzicht geeft in vraagstukken rondom haar artistieke praktijk. Naast de keynote speeches biedt het symposium een mix van workshops, presentaties en debatten, afgewisseld met inclusieve dans. De verschillende workshopsessies gaan in op onderwerpen zoals onderwijs, methodiekontwikkeling, beleid, toegankelijkheid en innovatieve projecten in het veld.

 

Programma met o.a.: Adam Benjamin, Dirk Monsma, Stopgap Dance Company, Theater Babel, Marjolein Gysels, Marc Brew, Janice Parker, Kate Marsh, Ben Evans, Redouan Ait Chitt en Claire Cunningham.

 

Toegankelijkheid

Wij willen graag dat iedereen die naar DanceAble wil, naar DanceAble kán. Daarom doen wij onze uiterste best onze events zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Mochten er bepaalde vereisten zijn voor toegankelijkheid , horen we dat graag van tevoren.

 

Vragen?
Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan, dan kun je contact opnemen met Ariane Aris, ariane@holland-dance.com.

Impressie van de voorstelling

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Vr. 29 november 2019 Vr. 29 november 2019 10:00 Korzo theater, Den Haag Bestel Tickets